Fáj a hasam alja. Ma teszteltem romed-del halvány 2. csík. Jó ez a teszt? Mennyire megbízható? Csak ez volt ma a gyógyszertárban.
Lehetséges...én is valahogy így estem teherbe....menszi előtt :))) Nekem is halvány csíkkal kezdődött...kimentem kómásan reggel, pisiltem...vártam 1-másfél percet..semmit nem mutatott, félretettem a kis polcra, aztán visszafeküdtem aludni. Mikor felkeltem már 2csíkot mutatott :))) Tudtam, hogy itt a baba...éreztem :D
Szerintem már tök mindegy,mennyire olcsó tesztet vettél...jók szoktak lenni. Csinálj egy gabrielt is, én is azt használtam :) sok sikert :d
Ja azt nem írtam, hogy ilyenkor fő a türelem....mert nekem a pozitív teszt után még 2-3héttel nem látszódott semmi az UH-n...aztán ott volt :D :)))))
Szóval várj nyugodtan 2hetet,próbálj nem erre koncentrálni és a biztonság kedvéért valami vitamint szedni, vagy sok folsavas zöldséget...aztán tesztelj és menj dokihoz! Minél később mész UH-ra annál biztosabban lehet látni,ha van petezsákocska :D:D
Ismételd meg pár nap múlva a tesztet! Bármi lehet.
(megjegyzem, mikor babás lettem semmilyen folyásom nem volt a nem várt előtt!)
Drukkolok!
Egy kismami
Mikor volt az a halvány két csík, utána volt nekem is hogy pici vérzés volt, pár csepp....aztán rá egy hétre mentem dokihoz, vérvétel és UH, a Béta HCG magas volt ugyan, de nem látszódott a petezsák....még! Azért mondom,várj türelmesen,mert lehet stressztől vagy bármitől,hogy késik és néha előfordul,hogy sz.r a teszt.
Mindenesetre nekem is fájt kicsit a hasam...de aztán nem jött meg szerencsére :D
Majd írj már ha nem felejted el,kiváncsi lennék van e baba :))
Üdv!
Maria Romed nem jó teszt. Nekem nem volt baba pl és ugyanolyan volt mint neked a tesztem, nem fehéredett ki, de két csík volt rajta. Mellette teszteltem másik két teszttel, mind a kettő negatív volt. A Maria Romedes tapasztalat nemcsak az enyém. Ja, és a Medilab is sokaknak képes szellemeskedni.
Persze ez nem azt jelenti hogy nem vagy babás, drukkolok hogy az legyél, ha szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!