Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyitől lehet valaki terhes?

Ennyitől lehet valaki terhes?

Figyelt kérdés

kb 2hete voltunk együtt, és én ujjaztam meg, és a kezemre szinte lehetetlen hogy előváladék jutott, én fullra felvoltam öltözve...

Nem jött meg neki, a mellei állítása szerint nöttek, és felduzzadt a hasa. Hányás meg más jelek nem jöttek ki rajta... viszont állítása szerint lehet hogy kicsit többet eszik...

Itt mégis csak terhességről van szó vagy lehet valami más is? Tavaly maradt ki neki utoljára...

2012. júl. 10. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérd meg a barátnődet, hogy csináljatok egy terhességi tesztet. Az sokat segít, és ha negatív, akkor valószínű, hogy a meleg vagy más okok állnak a kimaradás mögött. Önmagában attól, hogy a kezeddel elégítetted ki, nem eshet teherbe, hacsak nem lett a kezed spermás. Egyébként terhességi tüneteket akár hormonprobléma is okozhat. A mell növekedése és a has puffadása a menses előjele is lehet, ahogy a nagyobb étvágy is.
2012. júl. 10. 22:09
 12/16 anonim ***** válasza:
akkor reggel egy terhesteszt és minden kiderül. Ha nem volt az ujjadon semmi, nem a tiéd a gyerek, ezt azért tudd.
2012. júl. 10. 22:13
 13/16 A kérdező kommentje:

Ha most eltekintünk a terhességtől, mástól lehet ez?

a menstruáció jeleit már írták, más?:S

2012. júl. 10. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
hormonháztartás egyensúlyzavar, de egy nődoki hamarabb mond okosat, mi csak tippelgetünk.
2012. júl. 10. 22:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha 2hete voltatok együtt, akkor a beágyazódás is csak most történik, ekkor még nem okoz semmiféle tünetet a terhesség! De csináljatok tesztet! A menstruáció kimaradása utáni 3.nap körül mér kijelzi a terhességet.
2012. júl. 10. 22:44
 16/16 anonim ***** válasza:
lehet hormonprobléma is, de ha hullik a haja és hízik is akkor nem árt egy pajzsmirigy vizsgálat, mert a pajzsmirigy helytelen működésekor se rendszeres a mensi és kimaradozhat
2012. júl. 11. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!