Előváladékkal mennyi esély van a terhességre?
Figyelt kérdés
Elő váladékban nem sok esetleges sperma lehet, és mint halottam, a sperma egy kis része, már a hüvely savas hatására elpusztul... Megszakításos móndszernél, ha nem peteérés körül szeretkezik a pár, akkor nem csak attól van általában a baba, ha a férfi későn húzza ki?2008. máj. 4. 10:51
1/6 anonim válasza:
A barati koromben az ezzel "vedekezo" parnak tavaly nyarom szuletett meg a kisfia.
Azt hiszem, elgondolkodnek a helyetekben, nem kene-e venni gumit, vagy tabit szedni!
2/6 anonim válasza:
Egyetrértek az előttem válaszolóal,ha nem akartok még babát,ne ezt a fajta "védekezést" válasszátok!
Van gyógyszer,gumi,hüvelykúp.
3/6 anonim válasza:
egy ismerősömnek mind az 5 gyermeke igy fogant!
4/6 anonim válasza:
Szia. mi is igy csináltuk. 21 vagyok,és eddig mindig védekeztünk. most nem védekeztünk, sem gumi se gyógyszer,csak a "vigyázunk" szó. nem ment el bennem időben kivette. de még is terhes vagyok. szóval vigyázatok,ha nem akarsz ugy járni mint én:)
5/6 anonim válasza:
Tök mindegy, mit mondanak neked, ezzel kb fele-fele arányban terhesek lesznek a nők,attól függően, hogy mennyire termékenyek, melyik szakaszában vannak a ciklusuknak.
6/6 anonim válasza:
7év gyógyszer szedés után,első gyógyszermentes hónapban így lettem terhes.
28hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!