Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha pé. Után sárgás-fehéres...

Ha pé. Után sárgás-fehéres folyás van, akkor azt jelenti, hogy kiürült a pete és nem termékenyült meg?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem termékenyül meg a pete akkor az mensikor távozik és a szövetdarabkák ami nem sárgás hanem ugye vér és piros!!!!

Lehet felfáztál vagy fertőzés!

Hány éves vagy?Ne haragudj de ezt tanitják...

2009. júl. 11. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, szerintem te tudod rosszul. A pete 24 óráig életképes és aztán távozik. A menzeszkor a méhfal válik le, annak a darabjait láthatod :)Amúgy 21 éves vagyok :) nem bolond kis csitri, csak érdekelt nagyon lehet e látni ha távozik a pete :)
2009. júl. 11. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem, az nem azt jelenti. Nekem mindig ilyen folyásom van, a doki szerint sok nyálkát termel a méhnyakam és amiatt ilyen.

Ovu után is ugyanúgy volt folyásom és a pete tuti megtermékenyült, hiszen 19 hetes vagyok! :)

2009. júl. 11. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok nekem is folyásom volt nekem is megtermékenyült 9 hetes vagyok.De hogy sárga a pete és távozik ne hari de ilyet még nem hallottam pedig 33 éves vagyok.És nem egy tudatlan
2009. júl. 11. 21:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze első :) Én sem tudom, azért kérdeztem, hogy lehet e látni :) Köszi a válaszokat :)
2009. júl. 11. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Jah és első! Gratula a babához :)
2009. júl. 11. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!