Andi231 kérdése:
Egy hétig nem szedtem fogamzásgátlót és együtt voltunk kétszer védekés nélkül lehetek terhes?
Figyelt kérdés
nyaralásra elfelejtetem elvini:(egy hétig nem védekeztünk.4.étöl-9-ig.mikor teszteljek hogy tudjam?2012. júl. 10. 10:20
1/6 anonim válasza:
igen!!!! egy két nap alatt kiürül
2/6 anonim válasza:
simán lehetsz, nekem így született a 3....:) csak egy napos hasmenés volt..:) Mikor a tesztet csináltam, még előtte este bevettem a fog.gátlót.Következő héten kiderült, hogy 5 hetes és 3 napos voltam..Tehát csak azon az egy napon eshettem teherbe, akárhogy számoltam, és az orvos is megerősítette..:)az aktus után 10. napon már mutatja a teszt.::)
4/6 anonim válasza:
Ez júli 4-9? mikor kéne megjönnie?
Amúgy simán lehetsz terhes!
5/6 anonim válasza:
szerintem lehetsz, a nemvárt napján vagy utána csinálj tesztet
6/6 anonim válasza:
Persze, lehetsz terhes.
De azért annyi szed lehetett volna, hogy ha már elfelejted elinni (ami bárkivel megeshet), akkor védekezel gumival...
Azt mindenhol lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!