Akiknek már megint megjött, hogy viselitek?
Figyelt kérdés
3 napja jött meg megint,most lesz a 12. hónap próbálkozás.Ez lesz a 2. hónap teázás.Kicsit jobban viselem a dolgot mint azelőtt,talán azért mert bízok a teába. A régebbi hónapokban mindig sírógörcsöket kaptam főleg mikor negatívat tesztelttem, legutoljára novemberbe,azóta inkább kihagyom a tesztelgetést.Akkor merek reménykedni mikor késik.2012. júl. 9. 06:41
11/25 anonim válasza:
Mi a 8. hónapban tartunk. Júniusban volt egy spontán vetélésem 5 hetesen, azt hittem megszakad a szívem. Azután egy hónap szünet és most megint próbálkoznunk.
Elevitet+E vitamint szedünk. Páromnak még hozzá 1000mg C vitamin. Méhpempőt kezdtünk szedni 2 hete.
Most kezdem a következő Clostyval segített hónapomat, nagyon bizakodó vagyok. Orvosilag minden rendben van velünk egyébként.
Lelkileg meg...hát eléggé megvisel, de próbálom tartani magam.
12/25 anonim válasza:
# 5 vagyok! Ti mit hallottatok az Aviva tornáról? Egy barátnőm csinálja, elkértem már én is a könyveket. Hallottam olyat, h a spermaszámot is lehet növelni általa... Persze nem merem elkezdeni teljes hévvel, m épp ott vérbőséget okoz, esetleg a várandósoknak való tornát. Mi még orvosnál nem voltunk, de azt hiszem ideje lesz...
13/25 A kérdező kommentje:
már hallottam az aviva tornáról és hogy sokat segít de azt még nem hogy ez is vérbőséget okozhat :O azt hittem hogy csak a tea tud :)
2012. júl. 9. 18:55
14/25 anonim válasza:
Szia! Nagyon együtt érzek veled, hiszen egy cipőben járunk. Több hónapja próbálkozunk, ittam cickafark, málnalevél és palástfű teát. De szerintem semmit sem ér. Gynex-et is szedtem, valamint vitaminokat a párommal együtt. 2 hónapja 42 napra jött meg és mivel abba a tudatba voltam, hogy tuti terhes vagyok, teljesen összetörtem. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy soha nem sírtam ennyit és ilyen fájdalmasan. A múlt hónapban látta a doki uh-n a peteérést és mégse. Holnap megyek a hormonvizsgálat eredményéért, abban reménykedek hogy találnak valamit ami kezelhető. Minden hónap egy csalódás.Irigylem azokat akik leteszik a gyógyszert és egyből összejön nekik. Muszáj elterelni a gondolatom, lassan beleőrülök a várakozásba.
15/25 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok.Már nem is tudom mibe kapaszkodjak,annyi mindent kipróbáltam már.A tea volt az utolsó reményem,most azt sem iszom,mert összezavarta a ciklusaimat,ami pontos volt.
16/25 A kérdező kommentje:
én is a teába és végképp már csak az endokrinilogus orvosba tudok "kapaszkodni" és pár lány bíztatásában akit itt ismertem meg a gyakori k.-ek honlapon :) akikkel együtt izgulhatok minden hónapban és egymást támogatjuk amíg mindenki állapotos lesz :)
2012. júl. 11. 15:28
17/25 anonim válasza:
Első vagyok,én kérdeztem a teát.
Azért kérdeztem mert én rendszertelen ciklussal a 2. teás hónapban babás lettem és normális időben(tehát vissza állt a ciklusom is)És cicka+palást teát ittam én is.
18/25 anonim válasza:
Szerintem minden embernek más a szervezete, és máshogy reagál dolgokra. Rajtam nem segített a tea, pedig rendszeresen ittam. Szerintem akinek komolyabb baja van, azon nem segít. Azt hiszem én is keresek egy endokrinológust. Inkább a tudomány, mint a csodaszerek.Nem akarok senkit se lebeszélni róla,csak azt mondom ne fűzzetek hozzá nagy reményt, én óriásit csalódtam.
19/25 A kérdező kommentje:
gratulálok a babához első :) utolsó na láttod én ezért biztosítottam be magam egy orvossal ha nem sikerűlne a teával :) köszi hogy írtatok
2012. júl. 12. 08:13
20/25 anonim válasza:
Nekem ha ebben a hónapban sem sikerül,megyek orvoshoz.Az nem jó,hogy már mindenféle betegséget beképzelek magamnak,hogy azért nem jön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!