Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lumbágótól késhet a menstruáció?

Lumbágótól késhet a menstruáció?

Figyelt kérdés
lumbágom van sajnos ami elég fájdalmas,és ezér rendszertelen pár hónapja a mensesem ,ebben a hónapban pl késik csak minimális barnázás volt.van valaki ilyen problémával kűzd?ha igen csak ilyen kapcsolatos válaszokat kérnék.köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 8. 22:32
 1/4 Manka68 ***** válasza:

Bocs, de el nem tudom képzelni milyen összefüggés lehet a kettő között. :-)

Elmagyaráznád?

2012. júl. 9. 04:46
 2/4 A kérdező kommentje:
szia.bocs de azért kértem olyanok válaszát akik lumbágosok,hogy másnak norm a mensese?
2012. júl. 9. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz. Azt tudom elképzelni, hogy amit érzel, az nem lumbágó, csak olyan érzés, mint ha az lenne... itt olvashatsz erről többet, a nőgyógyászati gyulladások témakörben, kb. az oldal felénél:

[link]

2012. júl. 9. 08:32
 4/4 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem is beállt már párszor a derekam, de menses problémám sosem volt tőle. És tudomásom szerint a mensest a hormonok irányítják, míg a lumbágó egy idegbecsípődés, ezért is kérdeztem vissza, hogy mi lehet az összefüggés a kettő között, hátha lemaradtam valamiről. :-)

De ezek szerint csak tippelgetsz te is. :-)

Szerintem nincs összefüggés a kettő között, de persze egyik betegség sem zárja ki a másikat.

Ha gond van a mensiddel, keress endokrinológust.

2012. júl. 10. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!