Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van pém a görbéim alapján?

Van pém a görbéim alapján?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2009. júl. 11. 07:25
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A mostani még csak ennyi: [link]
2009. júl. 11. 07:26
 2/15 anonim ***** válasza:
A mostani jónak tűnik!Nem vagyok nagy szekértő,de szerintem most erre a hóra feküdjetek rá!Sok sikert!
2009. júl. 11. 07:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Meglesz! Most volt pém ugye?
2009. júl. 11. 08:25
 4/15 anonim ***** válasza:
szerintem igen tehát hajrá! Szeressétek egymást a párodal!
2009. júl. 11. 08:56
 5/15 anonim ***** válasza:
előző voltam! bár ahogy nézem jókor szerettétek egymást úgyhogy drukkolok!!
2009. júl. 11. 08:57
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát, én sem vagyok egy nagy szakértő, bár már egy ideje méricskélek, de ezek a görbék, nagyon girbe-gurbák. Mióta próbálkoztok?

Nem gondoltad, hogy ezekkel a görbékkel meg kellene látogatnod a nőgyógyászod? - én ezt ajánlanám.

2009. júl. 11. 08:59
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, mintha többnyire túl rövid lenne a lueális fázisod, azaz a ovulációtól a vérzésig tartó idő. Áprilisban 12 nap, májusban már csak 9 nap, jőniusban 11 nap.

Van péd, ez egyértelmű, szépen felszökik a hőd, de túl rövid ideig marad fent. Jól mondta az előző, ezzel el kellene menni orvoshoz.

A mpstani görbéd alapján szerintem tegnap ovuláltál, és azt szépen el is kaptátok. Ha megint megjönne, akkor nyomás orvoshoz, hogy hormonvizsgálatokat végezzen, ha időben eljutsz hozzá, akkor a 3. napi vizsgálatra sem kell egy hónapot várni.

2009. júl. 11. 10:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Fél éve próbálkozunk.Voltam orvosnál, 14.napi hormon és uh eredmény alapján szerinte minden rendben van. Felhívtam a múltkor hogy megint hamarabb jött meg mint kéne, de azt mondta nincs nagy baj, nem annyira rövid! De sztem is kéne a ciklus 2. felére vmi. Remélem a teák meghozzák a várt eredményt.
2009. júl. 11. 11:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Szia van péd de kevésszer vagytok együtt de nagyon igy hiába próbálkoztok fél éve ha nem vagytok együtt kicsit sűrűbben igy nem lesz baba ebben a hónapban kicsit tübbet vagytok együtt lehet meg lesz al eredménye ha nem 2 naponta legyetek együtt...sok sikert
2009. júl. 11. 11:44
 10/15 anonim ***** válasza:

jajj nekünk is igy ött össze első próbára hol 2 hol minden nap együtt voltunk főle pé körül...

lassan 9 heteske

2009. júl. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!