Hát, én sem vagyok egy nagy szakértő, bár már egy ideje méricskélek, de ezek a görbék, nagyon girbe-gurbák. Mióta próbálkoztok?
Nem gondoltad, hogy ezekkel a görbékkel meg kellene látogatnod a nőgyógyászod? - én ezt ajánlanám.
Nekem úgy tűnik, mintha többnyire túl rövid lenne a lueális fázisod, azaz a ovulációtól a vérzésig tartó idő. Áprilisban 12 nap, májusban már csak 9 nap, jőniusban 11 nap.
Van péd, ez egyértelmű, szépen felszökik a hőd, de túl rövid ideig marad fent. Jól mondta az előző, ezzel el kellene menni orvoshoz.
A mpstani görbéd alapján szerintem tegnap ovuláltál, és azt szépen el is kaptátok. Ha megint megjönne, akkor nyomás orvoshoz, hogy hormonvizsgálatokat végezzen, ha időben eljutsz hozzá, akkor a 3. napi vizsgálatra sem kell egy hónapot várni.
jajj nekünk is igy ött össze első próbára hol 2 hol minden nap együtt voltunk főle pé körül...
lassan 9 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!