Sok teszttel kapcsolatos kérdés van itt. Becsapnak vagy nem? Erről írok bővebben, kiváncsi vagyok jól gondolom e, vagy, hogy mások mit gondolnak róla?
Csak a tudásomra lennék kivácsi, vagy,hogy ki mit gondol erről.
Szerintem egyik teszt sem csap be.ha jobban belegondolunk, ha a teszt már mensi előtt +,az jelenti azt ,hogy megjelent az a bizonyos hormon, és kimutatja.ha mégis megjön? valószínűleg azért lett előtte 2 csíkos,mert volt valami,ami nem maradt meg és a mensivel eltávozott.tehát ez alapján nem csapott be. ha pedig-at mutat, és mégis terhes valaki,az meg azért van, mert a szervezetben nincs elég hormon,ami kimutatná. Jól gondolom ezeket?
Szerintem jól gondolod, hiszen a teszt a HCG hormon hatására mutat valamit (vagy nem mutat, ha nincs ez a hormon vagy nem elég nagy a koncentrációja).
Azonban terhességi tesztet az emberek azért vesznek, mert azt akarják tudni hiyg terhesek-e, és nem azt, hogy van-e ilyen hormon a szervezetükben. UGyanis ahogy te is írod, lehet egy már elhalt terhesség hatására is ilyen hormon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!