Ma reggeli első terhességi tesztemnél alig látható halvány rózsaszin csik jelent meg a nagyobb tesztablakban ez mire utalhat?
erről, is mindnen minden tesztről megoszlanak a vélemények. nekem mind a két lánomat ez a teszt mutatta ki szépen, igaz a nagyobbik már 8 hetes volt a kicsi 5 mikor ezt használtam. viszont most többször becsapott, úgy tűnik, hogy most roszabb minőségű, mint pl a clearblue, bár arról is olvastam, hogy sokak szerint nem megbízható.
én azt mondom, hogy a tuti a vérvétel. vannak magán laborok pesten, 1800-2000 ft-ba kerül (tehát nem sokkal drágább, int egy teszt) és tuti az eredmény, másnap megküldik mailen!
Ennyi idővel korábban még egy 10-es érzékenységű is negatívat mutatna!
Amúgy nekem szakember mondta, hog az olcsó dm-es és hasonló teszteket felejtsem el. Néha jót mutatnak, de többségében megbízhatatlanok.
Ez érdekes, mert régebben 14 nappal a teherbeesés után csináltam tesztet, és az meg pozitiv volt, és én már a 17 napnál tartok, úgyhogy akkor hogy is van ez?
A másik meg ha tényleg ilyen rossz a dm-es teszt miért kerül 1000 ft-ba?
Szerintem nem vagyok terhes ez tuti, de ha mégis akkor csinálok kedden is, vagy te mit javasolsz mikor csináljak? Teherbeesés után hány nappal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!