Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt mar hasonlo tapasztalatotok?

Volt mar hasonlo tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
jun.19.en voltunk egyutt pontosan a tuszorepedeskor ( Uh-n kovettuk az orvossal ), kb 7 -8. napon nagyon fajtak a melleim , es a hasam alja felpuffadt , meg 5 napom van a nemvartig de most abszolut nem fajnak a melleim , se semmi tunetem nincs ( a haspuffadason kivul ) , szerintetek remenykedhetek , tesztet nem merek csinalni mert rengeteget csalodtam mar , masfel eve babara varunk...
2009. júl. 9. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem van esélyed a babára nálam is ugyan igy volt és 3 év után végre sikerült.most van egy gyönyörű kisfiam.nagyon drukkolok majd ird meg az eredményt...szorítok
2009. júl. 9. 20:16
 2/8 A kérdező kommentje:
koszi hogy irtal olyan jol esik az ilyen biztato sorokat olvasni , csak aggodok miert nem fajnak a melleim , nem kellene ?? , hetfon voltam progreszteron vizsgalaton jovo hetre lesznek meg az eredmenyek es azzal irany vissza a doki , mar nagyon varom ...es neked mik voltak az elso jelek ???
2009. júl. 9. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ovulációdnak már majdnem három hete. ha terhes vagy, mostanra ki kell, hogy mutassa a teszt. Én a te helyedben nem őrlődnék, hanem tesztelnék, de az én ovulációm csak 27-én volt, így nekem még várnom kell.
2009. júl. 9. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
én nagyon felpuffadtam sűrűn jártam kakilni...a melleim kb 1 napig húzódtak utána semmi addig míg meg nem szültem.furi,de így volt.ne aggódj a mell nem mindenkinél jelez ez a szervezetedtől is függ.ja és még annyi h a bimbóim voltak érzékenyek de az olyan 5 hetes terhesség idején.nem érzel bugyborékoló érzést a hasadban?nekem az is volt de később mint3 hét
2009. júl. 9. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
ja az első voltam
2009. júl. 9. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
A nemvárt előtt semmiképp ne tesztelj szerintem!
2009. júl. 9. 23:13
 7/8 A kérdező kommentje:
nem tesztelek , kedden kellene (nem ) megjonnie , de majd csak csutortok fele tesztelek , rengeteget csalodtam mar a tesztekben nem szeretnek ujra csalodni . nagyon remenykedem
2009. júl. 10. 08:24
 8/8 anonim ***** válasza:
szia az első vagyok.mi van veled?mi lett az eredmény?írj ha megcsináltad a tesztet.szurkolok
2009. júl. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!