Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Mensi alatt...

Lehetek terhes? Mensi alatt voltunk együtt, következő hónapban megjött és most olyan émelygős a gyomrom egész nap és sűrűn járok pisilni.

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajna a mensi alatt is teherbe lehet esni.Itt vagyok Én!Mondjuk nekem a mensim 5.napja volt,hogy nem védekeztünk,és terhes is lettem.Csinálj egy tesztet!
2009. júl. 9. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Na de múlt hónapban akkor miért jött meg?
2009. júl. 9. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha rendesen megvolt,úgy ahogy szokott,tehát nem kevesebb,illetve nem tartott rövidebb ideig,akkor lehet nem vagy terhes.Ha viszont kevesebb is volt,illetve rövidebb ideig tartott,akkor lehetséges.Van olyan,hogy terhesség alatt menstruál az ember!Inkább csinálj egy tesztet,és megnyugszol.
2009. júl. 9. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem nem vagy terhes, menstruáció alatt nagyon nehezen lehet teherbe esni, extrém eset, hogy valakinek akkor legyen a peteérése, iszonyatosan ritka, szinte majdnem kizárt dolog, nameg megjött a vérzésed, teljesen kizárható a terhesség :) Egyszerűen csak felfáztál, meg ettél valami rosszat vagy fáradt vagy, ennyi az egész :)
2009. júl. 9. 19:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Normális volt a menstruációm,nem tartott rövidebb ideig,akkor kár izgulnom?
2009. júl. 9. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 9. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy doboz cigi áráért lehet kapni terhestesztet, és nagyon egyszerűa használata. vegyél egyet és ne stresszeld magadat!
2009. júl. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!