Ha büfizhetnékem van (nem hányinger! ) és érzem az alhasamat lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Jún. 5.-én volt az utolsó menstruációm, az előtte lévő máj.27.-én. Most kellett volna megjönnie. Gumit használtunk, csak az elején berakta pici időre. Tudom, tudom, előváladék... Mégis, lehet baj? Amúgy érzem az alhasamat és sokszor érzem hogy büfiznem kéne, de csak néha bírok (lehet h ez hülyeség, nem tudom ) Más tünetem nincs. Félek!!!2009. júl. 9. 15:49
1/2 anonim válasza:
A büfizésnek semmi köze a terhességhez! És hogy érzed a hasad, menzi előtt természetes. Szerintem nem vagy terhes ne aggódj. Késhet ettől a szélsőséges idióta időtől ill. a stressztől is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. júl. 9. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!