Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek? Van remény még?

Megnéznétek? Van remény még?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 11-12. dpo-n. Teszteltem, de negatív lett.

A hőm sajnos picit esik lefelé.

DE MA NEM JÖTT MEG, PEDIG MINDIG!!! PONTOSAN JÖN MEG ÉVEK ÓTA.

Van remény a babára a görbém alapján?

[link]

2012. júl. 2. 12:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
csütörtök van, itt toporgunk :-)
2012. júl. 5. 09:20
 22/23 A kérdező kommentje:

Sajnos szerdán megjött :(

Nagyon padlón vagyok, mert bíztam az inszemináció sikerében.

Úgy hittünk benne!!!!! Nem hiszem el, hogy 8 petesejtből 1 db sem termékenyült meg.

kész :(

2012. júl. 6. 08:11
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kis reményt próbálok beléd ültetni.4 év után sikerült nekünk a baba.Először csak elkezdtünk próbálkozni.Aztán 9 hónapig semmi,gondoltam felesleges húzni,orvos!Minden vizsgálatot elvégeztek (kromoszómavizsgálat stb),nekem elég sok problémám volt,de nem volt kizárva a természetes fogantatás.A problémáimat kezeltük (3 hónapig),majd ismét próbálkoztunk.2 naponta együtt voltunk,hőmérőztem,görbét vezettem...Így telt el újabb 6 hónap.Már közel két évnél tartunk.Elkezdtem teherbeesés segítőket szedni (closty) ittam teákat...Semmi.Újabb 4 hónap.Még egy teljes kivizsgálás,nálam újabb hibák,kezelés.Aztán próbálkozás.3 hónap.Aztán rájöttünk felesleges elmegyünk inszemilációra.Nem sikerült.Teljes csalódás:((DE azt is tudtuk az inszem csak kevés embernél sikerül.Jött a LOMBIK,ez viszont általában sikerül,max nem elsőre.Hát,elmentünk lombikra.Első,második semmi.Annyira letört voltam.Aztán elmentünk mégegyre ami sikerült!!!3 hónaposak az ikerlányaim.Ne keseredj el!

2012. júl. 6. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!