Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mellfájdalom mensit jelent...

A mellfájdalom mensit jelent minden esetben?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nekem mindig ovutól fájt mensiig rettentően de most a dpo. 11.napján vagyok és ma kezdett fájni de nincs megduzzadva mint az eddigi hónapokban ez mensi lesz szerintetek vagy reménykedhetek?
2012. júl. 2. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Minden szervezet más, minden terhesség más, és minden ciklus is lehet más.

Tudod, a terhességi és a premenstruáicós tünetek lehetnek totál ugyanazok is, akkor is, ha eddigi ciklusban nem így volt. Ezekre a kérdésekre még az orvosok sem tudnak semmit mondani.

Erre tehát okosabbat és biztosabbat nem lehet mondani, mint ezt: várj, majd ha nem jön meg tesztelj, mert ebből még bármi lehet.

2012. júl. 2. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Pontosan ahogyan az első megfogalmazta.

Légy türelmes és várj... aztán majd kiderül.

A nemvárt előtt nem érdemes tesztelni, mert akkor még lehet negetív, ha ott a picurka akkor is. Te meg csak feleslegesen keseregsz majd.

Ha nem jön meg, akkor rá 1-2 nappal vegyél tesztet és másnap a reggeli vizeletből csináld meg. A tüneteket produkálhatod is, én is meg sokan mások is tettek ilyet. Reménykedtem, mert nagyon egyértelmű jelek voltak, aztán piros csomag és szomorkodás lett a vége. Végül ráébredtem, hogy semmi értelme ennyirte ráizgulni, és a nemvárt előtt figyelni van e jel, vagy nincs. Végül volt egy hónap mikor semmi jele nem volt, meg is jött. Aztán a következő hónapban voltak jelek (olyan is ami addig még soha), végül menszi helyett kisbaba lett, aki itt ficánkol már a pocimban. :)

Ha baba van, gratulálok! Ha nem, akkor kitartás vár rád a következő hónap...

De most légy még türtelmes!

15hkm

2012. júl. 2. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Vizsgáld meg a méhszájadat!Ha könnyen eléred akkor valszeg nincs baba ha nem vagy nehezen érd el akkor van remény.

Persze csak is tiszta kézzel mosakodás után!

2012. júl. 2. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Igazatok van ha nem jön meg úgyis kiderül csak várom a babát:)
2012. júl. 2. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!