Lehetetlen? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A párommal megszakításossal voltunk együtt menzim utolsó napján(ez a menzi viszont olyan volt,h előttem 2 héttel is volt,tehát amikor együtt voltunk az már gyengébb volt,bár utána is még napokig barnáztam,és nagyon enyhén még vér is volt),100%,hogy nem ment el bennem,de ugye az előváladékot nem lehet befolyásolni....most 20 nappal az együttlét után csináltam tesztet(facelle,kék,amire rá kell pisilni,25ös érzékenységű),szinte azonnal másodperceken belül mutatta negatívat,5 percen belül sem láttam semmilyen csíkot a pozitív oldalon.....lehetek terhes,vagy túl korán teszteltem,esélytelen már??2012. jún. 29. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!