Spermaeredmény: teratozoospermia. Mik az esélyeink?
Figyelt kérdés
A férjem eredménye: 3.6 ml, 130millió/ml, összes: 468millió, haladó: 53%, nem haladó 2%, nem mozgó 45%, normál alakú 1%. Tudom, hogy ez az eredmény elég rossz, de esetleg járt már valaki hasonló helyzetben? Van esély a javulásra? Mi jöhet számításba?2012. jún. 28. 23:24
1/3 anonim válasza:
Itt csak azzal van a baj h nagyon kevés a normál alakú.Amúgy minden meg elég jó főleg a mennyiség az kiváló!
A férjemnek 5-7 millió volt mégis természetes úton teherbe estem.
Doki mit mondott?
2/3 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk és itt a háziorvos küldött el minket kivizsgálásra. Sajnos nem tudott rá mit mondani, azt mondta ismételjük meg a tesztet 6 hét múlva és utána elküld minket a meddőségi klinikára. Most megyünk haza, ahol keresünk egy hozzáértőt, de addig is kíváncsi vagyok mások véleményére.
Szerencsére átlagon felüli a spermaszám, de ezzel az egy százalékkal elméletileg terméketlen. :(
Köszönöm a válaszod!
2012. jún. 29. 12:17
3/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Azóta sikerült? Miket próbáltatok ki? Ebben a cipőben járunk 😣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!