Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti milyen módszert alkalmaztok...

Ti milyen módszert alkalmaztok hogy ne folyjon ki?

Figyelt kérdés

Bármit csinálok szinte mindig kifolyik az összes mire felpakolnám a lábaim ide-oda addigra már kész. Azzal a lendülettel ahogy kiveszi a párom kizúdúl az összes!! :(

Január óta próbálkozunk. Mondjuk a nem várt napig még 2 nap van, majd meglátjuk mi lesz jön amikor jön , de azért mégis idegesít valamilyen szinten h aki szeretne annak nem jön össze, aki meg nem szeretne az meg babás lesz!

2012. jún. 27. 18:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi is lassan egy éve próbálkozunk... Egyrészt úgy szoktuk, hogy a véén én legyek alul. Pár percig mindig bennem marad a párom. Utána, mielőtt kiveszi, alám teszi a nagypárnát. Kicsit fel kell tartani a medencét, és akkor kevés megy ki..Nem biztos, hogy a legjobb módszer, de már 6 napja késik... Még nicns pozi tesztem, de reménykedek.(Alattad 3-al lévő kérdés). Sok sikert! Drukkolok nektek!
2012. jún. 27. 18:47
 2/13 Ria6 ***** válasza:
amikor a párod elmegy ne vegye ki azzonnal, maradjatok ugy amig csak lehet és közben szoríts, amikor kiveszi gyorsan gyertyapóz. bevált recept. Vagy probálkozzatok olyan pozzal ahol a csípöd kicsit meg van emelve. Sok sikert.
2012. jún. 27. 18:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem hátrahajló méhem van és azt olvastam, hogy hason kell feküdni a szex után. Mi az ovulációkor hátulról szeretkeztünk, majd amikor végeztünk akkor én még 15 percet úgy maradtam! Így nem folyik ki! De ha úgy gondolod, hogy ez nem jó, akkor kérd meg párodat, hogy segítsen felpakolni, így nem erőlteted meg magad és nem jön ki! :)

Mi is január óta próbálkoztunk, nekünk májusban jött össze a baba. Kitartást nektek!

2012. jún. 27. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Mi is több mint egy éve próbálkozunk sikertelenül,bár nálunk most találta meg a doki az eü okát.

Bocsi,az indiszkrét kérdésért,de nem túl erőltetett, olyan rendszabályozott így az együttlét,ahogy így írjátok, hogy így kell úgy kell csinálni?

2012. jún. 27. 18:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Negyedik hozzászólónak:

Természetesen így erőltetettnek hangzik. A tippeket a "boldog befejezéshez" írjuk szerintem. Praktikus ötletek, és válaszolóként is jó olvasni, ki hogy próbálja bent tartani a srácokat a siker érdekében...

2012. jún. 27. 18:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Persze így tényleg erőltettetnek hangzik, de ezt másképp leírni nem lehet. :)

Aki tényleg szeretne már babát az úgyis megtesz mindent azért, hogy összejöjjön! Persze mi sem azért voltunk együtt, hogy na most össze kell hozni a babót, hanem élveztük az együtt töltött perceket. De ha már végeztünk, akkor adjuk meg az esélyt a katonáknak, nem?

3.-ik válaszoló voltam

2012. jún. 27. 19:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2012. jún. 27. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi is most próbálkozunk babával, kb 1 hónapja. Mivel rendszertelen a menstruációm ezért minden lehetséges módot kipróbálunk, hogy ne folyjon ki. Volt már, hogy a lábam a falnak támasztottam, mintha gyertyát csináltam volna, volt párna is éve a fenekem alá, volt, hogy a hátamon feküdtem 15 percig. A hétvégén tesztelek, hogy sikerült e.
2012. jún. 27. 23:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok...elfelejtettem leirni, hogy a legkevesebb akkor folyt ki amikor a falhoz támasztottam a lábam.
2012. jún. 27. 23:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi már másfél éve próbálkozunk! Mindenféleképp szexeltünk és semmi. Kivizsgáláson is voltunk, minden rendben. Tehát fogalmam sincs mitől nem jön, de azt olvastam hogy hátrahajló méhnél(nekem is az van) hátulról kell szeretkezni és egy kicsit úgy maradni. :)
2012. jún. 28. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!