Miért írják egyes nők/lányok a menzeszükre, hogy "megbetegedtem"?
Komolyan érdekel a kérdés, mert itt elég gyakran olvasom ezt, és olyankor elsőre tényleg azt hiszem, hogy valóban beteg volt.
Tiszta hülyeség, de én sosem nevezem így, hiszen ez nem betegség, persze ezt ők is tudják, de akkor miért?
Ciki vagy mi?
Nem okoskodást szeretnék, csak tényleg érdekel!
Köszi az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske, ez a később érkezőkre is érvényes, már ha értelmes a hozzászólás.
Én speciel pesti vagyok, de sokat járok vidékre (ismerősökhöz, tanulni...), de még sosem hallottam :)
Ez pont olyan, mint mikor az egyik barátnőm azt mondta, "Becsuktam az ajtót" mire én, "És miért nem zárod be?" ezek a kérdések váltakoztak, aztán kiderült, Ő fordítva mondja és bezárta. Na, Ő baz megyei, de a kérdésben említett dolgot még Ő sem említette így :)
Mindenesetre vicces, legalábbis nekem, meg fura :)
Hát gondolom ez régről ered, aztán benne maradt a nyelvben. Nekem azt volt furi, amikor pécsi ismerős azt mondta, hogy átöltözik játszósba.... Mondom, mibe? Hát játszós ruhába. Megkérdeztem, mit akar játszani. (kicsit hülyének néztem)
De kiderült, otthoni ruháról beszélt.
Én is így mondom...:S
Győri vagyok.
Sőt a barátnőim is így mondják...
30 hkm
Utolsó vagyok, például nálatok (Pest) a speciál nápolyi, nálunk viszont speciálnak hívják :)
30 hkm
Itt álunk meg azt mondják, hogy megjött a mikulás X) (Jó persze, ez nem ugyanaz :P)
Erről a "megbetegedtem"-ről még én sem hallottam, érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!