SEgitetek? Ma hányingerem van reggel óta, de a görbém nem babás szerintem, lehet gombás fertőzéstől hányinger?
Figyelt kérdés
26-26 naposak a ciklusaim,pár napja érzem összeszedhettem valamit azaz gombát,.ettől lenne hányingerem??
vagy nincs összefüggésben a 2 dolog?
ha mégis baba,akkor ártok vele ha canesten kombit használok?
Köszönöm a válaszotokat.
2009. júl. 8. 08:19
1/15 anonim válasza:
A gombás fertőzés és a hányinger nem függ össze! Nyugodtan használhatod a canesten combit!Nem fogsz ártani vele!Csak a 3 nap alatt, amíg használod, ne akciózzatok a pároddal, mert visszafertőzhet. Sőt! Ő is kenegethetné magát vele 3 napig.
2/15 anonim válasza:
3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
ugy számolom ,mert általában mindig ugy jön meg ,szombatra nem várom,de gombás fertőzésem van,és hányingerem,savam.nem ártok ha tényleg babás lennék??aggódom.
kedves utolsó,honnan veszed ez babás görbe???Kiváncsi vagyok:-))))))))))
2009. júl. 8. 08:49
4/15 A kérdező kommentje:
nekem sosem volt 12 napnál több a második ciklusom,azaz a pé től számitva.igy lehet holnap már meg is jön.ÍRJATOK:-)))))))))
2009. júl. 8. 08:50
5/15 A kérdező kommentje:
és kissé higabb a székletem tegnaptól,de ez a hányinger nagyon idegesit.dohányzom,de reggel ota fél szálat szívtam el.nem érzek megjön érzést nem fáj sehol,kicsit érzékenyebbek a melleim ha hozzányulva megfogom,ennyi a tünetem.
2009. júl. 8. 08:52
6/15 anonim válasza:
Mert szépen fent van a höd és elég sokszor és jokor voltatok egyûtt! :) Nem, nem àrtasz vele! Nekem ano a doki olyat irt fel amit elvileg 12 hetes korig nem is szabadna hasznàlni! Bàr ritkàztam a hasznàlatàt, elvileg elmult! Az a baba nem maradt meg, de elöbb elhalt, mint hogy hasznàltam volna a hüvely kupot, szoval nem attol volt! Szerintem csinàlj egy tesztet! 2. voltam! :)
7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagyon aranyos vagy.
2009. júl. 8. 08:57
8/15 anonim válasza:
2. vagyok, ez az enyém, hàààt nem tudom, de a remény hal meg utoljàra :)
9/15 A kérdező kommentje:
utolsó:mikor tesztelsz??
2009. júl. 8. 09:21
10/15 A kérdező kommentje:
érzel is valamit??tünetek?
2009. júl. 8. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!