Szabad-e használni intim zuhanyt?
Lehet buta kérdés... peteérés után vagyok pár nappal, július 8. körül esedékes a menzeszem.
Pé.-óta kicsit elszíneződött folyásom van, és félek összeszedtem valamit, ezért gondoltam megelőzöm a bajt intimzuhannyal [link] -ilyenem van, van hozzá olyan kapszulám ami ilyenkor segít. Viszont mióta próbálkozunk, nem használtam, (nem volt rá szükség) és nem tudom egyáltalán szabad-e, hatásal van-e egy esetleges terhességre?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia.
Az orvosok határozottan ellenzik az intim zuhanyzást terhesség idején.De ellenzik az alkoholt és a cigit is.
Amikor már 3-4 hetes terhes voltam(még nem tudtam) összeült a banda,ott volt ereszd el a hajam..!;)
2 nap múlva csináltam pozi tesztet.A baba jól van és én is.Azóta nincs semmi káros dolog.Tehát ha akarsz most még nyugodtan zuhanyozhatsz kedvedre.:)
Nem szoktam használni, másfél-két éve volt egy fertőzésem, amit a doki se tudott kikezelni (hüvelykúp, antibiotikum) mindig újra meg újra visszajött. Akkor kaptam a tippet hogy próbáljam ezt ki, és pár hét alatt (heti1x használtam) teljesen rendbejöttem. Azóta nem is volt gond, de most nem sikerült a nyilvános mosdóba jól egyensúlyoznom, és szerintem ott szedhettem össze vmit.
Pisilés után kicsit érzem hogy belül mintha kezdene "égni", meg a folyásom sötétebb lett. Nekem vagy átlátszó szokott lenni, vagy fehér, de most vajszínű.. nem tudom jobban leírni...
Orvoshoz nem tudok menni sajnos, majd csak leghamarabb 3 hét múlva. :(
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát inkább nem fogom használni, lesz ami lesz...tényleg nem lehet tudni 1év várakozás után nem-e most fogant meg a babánk.
Pár nappal peteérés után ha meg is fogant az a baba, akkor is még csak a petevezetőben jár valahol, távol a méhtől.
Szerintem nyugodtan használd. Nekem az orvosom egyik terhességem alatt is engedte, arra kellett figyelni, hogy a méhszájhoz ne érjen hozzá, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!