Ti mit szóltok hozzám? Hozzáállásomhoz?
Ne keseredj el, TE nem irigy vagy, hanem nagyon megkeseredett.
Biztos vagyok benne, hogy Neked is jönni fog a baba. Tudod, nagyon sok lánnyal levelezek, akik szintén úgy voltak ahogy Te, ugyanúgy reagálták le más terhességét.
DE eljött az Ő napjuk is, már mind-mind pocakosodik egytől egyig és csak mosolyognak saját magukon, hogy milyen kis elkeseredettek voltak akkor....
Lesz babád, próbálj más babásodásához úgy hozzáállni, hogy örülsz velük és azt gondolod, a következő TE leszel. Hidd el, ez sokkal jobb hozzáállás lelkileg Neked is.
És valóban TE leszel a következő :D
Ez már másnál is bevált, hidd el!!!!!
Inkább menj el jobban kivizsgáltatni magad.
Vérvétel, stb? Ne keseregj, tegyél valamit.
Teljesen érthető a reakciód!
Viszont azért mert a nődokid ránézésre azt mondja: minden rendben nálad, attól még ez nem biztos hogy így van.
Barátnőmék pont 2 évig próbálkoztak így nyugiban, hiszen az orvos azt mondta: rendben van - míg végül elmentek egy másik orvoshoz, és kiderült: magas a prolaktin-szintje. Kapott rá gyógyszert, és már abban a hónapban babás is maradt.
Ne várjál tovább, járj utána!!!
És nagyon jól fogalmazott egy korábbi válaszoló: TE leszel a következő babás!:)
én fél év sikertelen próbálkozás után elmentem egy teljes kivizsgálásra,és kiderült hogy a hormonjaimmal gond van.1 hónap gyógyszeres kezelés után egyből terhes lettem.sztem a nőgyógyászati vizsgálat nem elég...
38hkm
Szerintem se várjatok jövőréig. Meg lehet nem kell lombik, vagy előtte inszeminációk is kellenek, azokkal is telik az idő, TB_s lombik szinte mindenhol több hónap- 1év várólistás.
Lehet 1 valami nem stimmel csak mondjuk a véredben, ami gyorsan rendbehozható és jön a baba magától. Mondjuk párodnak is meg kellene nézetni magát.
Én pár hónap próbálkozás után elkezdtem kivizsgáltatni magam, jöttek a problémák, persze ez nem általános mindenkinél. Első orvostól majdnem 3 év kellett mire sikerült teherbeesnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!