Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit szóltok hozzám? Hozzáál...

Ti mit szóltok hozzám? Hozzáállásomhoz?

Figyelt kérdés
Az első párommal 4évig próbálkoztunk babán,mindhiába.Neki azóta már van saját gyereke.A mostani párommal 2éve próbálkozunk,most se jön a baba.Igaz csak nőgyógyásznál jártam aki mindent rendbe talált nálam.De totál kivagyok.Ha megtudom hogy valaki várandós,sírógörcsöt kapok.Nem bírom már ezt...Nekem miért nem jön össze?Párom meg nem ért meg,szerinte irigy vagyok,nem tudok más boldogságának örülni.Annyira fáj nekem ez az egész...főleg hogy irigy embernek tart,miért nem lehet engem is megérteni?30éves nő
2012. jún. 26. 07:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne keseredj el, TE nem irigy vagy, hanem nagyon megkeseredett.

Biztos vagyok benne, hogy Neked is jönni fog a baba. Tudod, nagyon sok lánnyal levelezek, akik szintén úgy voltak ahogy Te, ugyanúgy reagálták le más terhességét.

DE eljött az Ő napjuk is, már mind-mind pocakosodik egytől egyig és csak mosolyognak saját magukon, hogy milyen kis elkeseredettek voltak akkor....

Lesz babád, próbálj más babásodásához úgy hozzáállni, hogy örülsz velük és azt gondolod, a következő TE leszel. Hidd el, ez sokkal jobb hozzáállás lelkileg Neked is.

És valóban TE leszel a következő :D

Ez már másnál is bevált, hidd el!!!!!

2012. jún. 26. 08:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább menj el jobban kivizsgáltatni magad.

Vérvétel, stb? Ne keseregj, tegyél valamit.

2012. jún. 26. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érthető a reakciód!

Viszont azért mert a nődokid ránézésre azt mondja: minden rendben nálad, attól még ez nem biztos hogy így van.

Barátnőmék pont 2 évig próbálkoztak így nyugiban, hiszen az orvos azt mondta: rendben van - míg végül elmentek egy másik orvoshoz, és kiderült: magas a prolaktin-szintje. Kapott rá gyógyszert, és már abban a hónapban babás is maradt.

Ne várjál tovább, járj utána!!!

És nagyon jól fogalmazott egy korábbi válaszoló: TE leszel a következő babás!:)

2012. jún. 26. 08:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudjátok nemrég voltam nőgyógyásznál akivel megbeszéltük hogy jövőre megpróbáljuk a lombikprogramot,csak azelőtt egy-két hónappal csinál nagy vizsgálatot.Köszi a megértést :D jól esnek...
2012. jún. 26. 08:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj jövőig. Kérj egy 3. és 21.napos vérvételt, ott minden kiderül. Csak 2 kémcső vér. Nekem is magas volt a prolaktinom. 2 hét alatt levitte a szintet a dokim gyógyszerrel és most itt van a pocakomban a baba.
2012. jún. 26. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átérzem ami benned van!Én is ugyanebbe a cipőbe járok!Egy éve próbálkozunk hiába,a férjemnek viszont van egy öt éves lánya,akit ez miatt elég nehezen tudok elviselni!!Remélem,hogy mindkettőnknek sikerülni fog a közeljövőbe!KITARTÁS!
2012. jún. 26. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

én fél év sikertelen próbálkozás után elmentem egy teljes kivizsgálásra,és kiderült hogy a hormonjaimmal gond van.1 hónap gyógyszeres kezelés után egyből terhes lettem.sztem a nőgyógyászati vizsgálat nem elég...

38hkm

2012. jún. 26. 08:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se várjatok jövőréig. Meg lehet nem kell lombik, vagy előtte inszeminációk is kellenek, azokkal is telik az idő, TB_s lombik szinte mindenhol több hónap- 1év várólistás.

Lehet 1 valami nem stimmel csak mondjuk a véredben, ami gyorsan rendbehozható és jön a baba magától. Mondjuk párodnak is meg kellene nézetni magát.

Én pár hónap próbálkozás után elkezdtem kivizsgáltatni magam, jöttek a problémák, persze ez nem általános mindenkinél. Első orvostól majdnem 3 év kellett mire sikerült teherbeesnem.

2012. jún. 26. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!