Ovu tesztet használoktól kérdezem?
Figyelt kérdés
Sosem használtam,de most szeretném kipróbálni.Minden tanácsra,használati utasításra szükségem lenne.Mindenkit kérek aki használta segítsen nekem. Köszönöm2009. júl. 7. 16:56
1/5 anonim válasza:
Én használom, de nem tudom mire vagy kiváncsi. A használati utasításba minden le van írva. A dm-es corax nagyon jó 2800ft.
2/5 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi hogy kinek mi a tapasztalata és hogy mennyire lehet rá "támaszkodni" nem akarok orvoshoz futkosni szeretném magamnak belőni a dolgokat.ez hasonló mint a terhességi teszt?
2009. júl. 7. 17:08
3/5 anonim válasza:
Az oviu teszt az LH hormon mennyiségét méri, ez közvetlenül az ovuláció előtt megemelkedik. Ilyenkor pozitív az ovutesz egy vagy két napig (ha két napig, akkor a felszálló és a leszálló ágat is elkaptad). Amint negatív az ovuteszt, indulhat az akció!
itt mindent leírnak: [link]
4/5 anonim válasza:
Ja, az kimaradt, hogy babáért szeretkezni minden pozitív ovutesztes és az első negatív ovutesztes napon kell.
5/5 anonim válasza:
Szia! Én ebben a hónapban kezdtem használni az ovutesztet és a hőmérőzőst. Mivel nekem 40-70 naposak a ciklusaim, nehéz eltalálni az ovu napját. Több doboz tesztet előttem. Szépen mutatta az ovu napot,és mi ki is használtuk a férjemmel ezeket a napokat. Mi már lassan 8 hónapja próbálkozunk babával. Ha lh tesztet használsz csak az a pozitiv amikor egyforma erős a controllal vagy erősebb nála. Én már nagyon várom az eredményt, jövő héten hétfőn már tesztelek is. Akkor lesz a 16. nap az ovutol számitva. Majd megirom az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!