5. naptól 10. napig Clostyt kell szedni és Duphastont is abban a hónapban, a Duphastont mikor kell elkezdeni szedni? Hogyan hatott a szervezetre? Baba mikor lett belőle?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 12:26
1/16 anonim válasza:
Én Duphastont azért kaptam ,hogy megjöjjön, mert nem volt ciklusom. Utána kezdtem 5. ciklusnapon a Clostit. Én kaptam még Fostimon injekciót, de elsőre sikerült teherbe esnem. Sajnos a 7. héten elhalt, de másodjára is sikerült és most itt a féléves kislányom. A két kúra között volt egy laparom is.
2/16 A kérdező kommentje:
Nekem minden hónapban megvolt, csak nem volt peteérésem, szedtem Duphaston-t, most pedig Closty + Duphaston kombináció, remélem összejön hamar a baba, mert már nagyon várjuk:-)
2009. júl. 7. 13:40
3/16 anonim válasza:
Én is kaptam Clostit + Duphastont. A Clostit a ciklus elején kellett szednem, úgy mint neked. A duphastont pedig a 16. napon kellett elkezdenem. Napi 2x 10 napon keresztül.
4/16 A kérdező kommentje:
Teherbeestél már????? Hogyan reagál rá a szervezeted??
Jajjj nagyon szorítok neked!!!!!!!!
2009. júl. 7. 14:22
5/16 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Én ezt a kombinációt fél éve szedtem. Teherbe is estem, csak sajnos elvetéltem dec-ben. Azóta semmi:-( Drukkolok magunknak.
6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom:-(
De fel a fejjel!!!!Most szedsz valamit?
Miért kell szedned, mit mondott az orvos?
Vagy miért nem sikerült eddig teherbe esned?
2009. júl. 7. 15:38
7/16 anonim válasza:
Jelenleg csak Clostit szedek, amit peteérés serkentésre írt fel. Most volt is ovulációm, amit nem mindig mondhatok el magamról. Szóval beleadtunk apait-anyait.:-)
8/16 A kérdező kommentje:
Mennyi ideje szeded már a clostit? Mióta van peteérésed?
Duphastont nem szedsz?
2009. júl. 8. 06:38
9/16 anonim válasza:
A Clostit már elég régóta szedem, vagy másfél éve. De úgy, hogy szedem 3 hónapig, majd 3 hónap szünet, aztán megint 3 hónapig szedem és 3 hónap szünet és így tovább. Az orvos most azt mondta, hogy nem kell a Duphaston, csak ha már a kezemben lesz a pozitív teszt, akkor kell elkezdenem, hogy megmaradjon a terhesség, ui. PCOS vagyok és így nálam fennáll a vetélés lehetősége. Már volt tüszőrepedésem, így most már palástfű teát iszom. Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz a gyógyszerekkel kapcsolatban. Régi motoros vagyok már sajnos.:-) 2 éve próbálkozunk.
10/16 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy és köszönöm!!!Mi lenne ha privátban írnánk, lehet vannak dolgok amiket jobban meg tudunk úg beszélni, mit szólsz? :-)
2009. júl. 8. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!