Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éjszaka rosszul. Lehet terhess...

Éjszaka rosszul. Lehet terhességi tünet?

Figyelt kérdés

Kedves lányok!

megkérdeztem a terhesség rovatban is, de ott nem válaszol senki, most megpróbálkozok itt is:-)

Pár napja éjszakánként arra kelek, hogy rettenetesen ég a gyomrom, és hányingerem van. A melleim duzzadtak, és úgy kikerekedtem. Pénteken csináltam egy tesztet, negatív lett. A menstruációm nem rendszeres, most is már 3 hónapja késik. De tavaly is így jött össze a bébi, csak sajnos az a terhesség méhen kívüli lett:-(

Volt már valakinek ilyen tünete, amikor babás volt? (a tavalyi terhességemkor is éjjelente jöttek a rosszul létek, bár akkor erősebben)

Előre is köszi a válaszokat:-)

2009. júl. 6. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Sztem próbálj meg újra tesztelni, nekem ugyanezek a tünetek vltak, csak még hozzá az álmatlanság. Szóval lehet baba, csak lehet, h korán teszteltél, mivel nem rendszeres a mensid, lehet, h akkor még nagyon korai terhesség volt!

Azért drukk, majd írj, h mi lett!

2009. júl. 6. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Persze lehet terhességi tünet, csak a nagyátlagnak vannak reggel tünetei. Milyen tesztet használtál? A menstruációd miatt voltál már orvosnál? Azt tudom tanácsolni neked, hogy reggeli első vizeletből 10-es érzékenységű, jó minőségű teszttel (Qupido) ismételd meg. Ha negatív lesz és a továbbiakban sem jön meg, ismét használj el egy ugyanilyen tesztet, ez nagyon jó. Nos, ha pozitív, akkoris keress fel egy orvost és ha negatív akkor is. Remélem tudtam neked segíteni!
2009. júl. 6. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek tesztek már nagyon megbizhatoak 3 napos terhességet is kimutatnak a tünetek pedig csak késöbb jönnek ugyhogy valoszinüleg állterhességi tüneteid vannak ez velem is elö forult a nagy gyermek utáni vágy idézi elö. Láttam az elöbb is hogy irtál de nem volt idöm válaszolni.
2009. júl. 6. 18:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:-)

Ha álterhes tünet, remélem hamar elmúlik. Még nem volt ilyen tünetem, csak amikor valóban terhes is voltam. De az tény, hogy a teszt negatív.

2009. júl. 6. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!