Éjszaka rosszul. Lehet terhességi tünet?
Kedves lányok!
megkérdeztem a terhesség rovatban is, de ott nem válaszol senki, most megpróbálkozok itt is:-)
Pár napja éjszakánként arra kelek, hogy rettenetesen ég a gyomrom, és hányingerem van. A melleim duzzadtak, és úgy kikerekedtem. Pénteken csináltam egy tesztet, negatív lett. A menstruációm nem rendszeres, most is már 3 hónapja késik. De tavaly is így jött össze a bébi, csak sajnos az a terhesség méhen kívüli lett:-(
Volt már valakinek ilyen tünete, amikor babás volt? (a tavalyi terhességemkor is éjjelente jöttek a rosszul létek, bár akkor erősebben)
Előre is köszi a válaszokat:-)
Sztem próbálj meg újra tesztelni, nekem ugyanezek a tünetek vltak, csak még hozzá az álmatlanság. Szóval lehet baba, csak lehet, h korán teszteltél, mivel nem rendszeres a mensid, lehet, h akkor még nagyon korai terhesség volt!
Azért drukk, majd írj, h mi lett!
Köszi a válaszokat:-)
Ha álterhes tünet, remélem hamar elmúlik. Még nem volt ilyen tünetem, csak amikor valóban terhes is voltam. De az tény, hogy a teszt negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!