Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség belöle?

Lehet terhesség belöle?

Figyelt kérdés
ha a barátnömmel szexelek és az aktus elsö felében ovszer nélkül csináljuk,de mire elmennék, arra felhuzzuk az ovszert. igy is teherbe eshet a lány?
2009. júl. 6. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok meg és tényleg ne vegye magára, akire nem vonatkozik, de csodálkoztok, hogy lepontoz? Kérdezett valamit és ti azzal jöttetek, hogy olvasson utána...szerintem pont azért kérdezett itt, ezt bárkinek tanácsolhatnánk. Aki pedig olyat ír, hogy "miért kell ezt ezerszer leírni" annak pedig egyszerűen nem kell válaszolni. Senkinek sem kötelező. Elhiszem, hogy sok embert idegesítenek ezek a kérdések, de figyelmen kívül lehet hagyni. Én sem válaszolok mindenre és nem is írom tele a fórumot olyannal, hogy éretlen, tudatlan, inkább ne szexeljen. Mindenki kap az oktatás során felvilágosítást, ezek szerint hiányosat, vagy a józan ésszel kombinált statisztikára hagyatkozott, ami után elbizonytalanodott. Sajnálom, de igaza van, hogy lepontozott benneteket, és ezzel nem akartam senkit megbántani, ha mégis így jönne le, akkor elnézést.
2009. júl. 6. 18:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Előváladékból terhesség: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. Szóval igen, lehet, előfordulhat, és nem csak minden egymilliomodik emberrel. A megszakításos közösülés nem védekezés, nagyon magas a hibaaránya.
2009. júl. 6. 20:13
 13/16 anonim válasza:
Hát nemtudom ti hogy vagytok vele te már több hónapja ugyan így vagyok a barátommal és semmi gond nincs.
2009. júl. 7. 20:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerencséd van.

vagy lehet, hogy alapból nehezen esel teherbe.

2009. júl. 7. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze, ha valaki nem esik előváladéktól teherbe, amire iszony kevés esély van, (és az esetek többségében igen is későn veszi ki, csak azt mondja, hogy kivette a bűntudat elkerülése végett) az már nehezen esik teherbe?? Ugyanolyan esélye van a későbbi gyermekvállalás során, mint másoknak. Annyira haragszom ezekért az okoskodásokért. Legalább ha lenne alapja :S Még ilyet mondani, hogy biztos nehezen esik teherbe, az agyam eldobom...
2009. júl. 7. 22:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Figyu, valamelyikkérdésnél volt egy nő, aki mesélte, hogy megszakítással védekeztek a pasijával, és nem esett teherbe. Most már sehogyse védekeznek, mégse esik teherbe. Na, erre varrjál gombot.
2009. júl. 7. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!