Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » LH változásai? Bocs, speckó...

LH változásai? Bocs, speckó kérdés, de hátha valaki már találkozott ilyennel, részletek lent.

Figyelt kérdés
LH tesztem szép pozitív volt középidőben, 2 napig, utána rendesen negatív lett, ez oké. Jóstesztnek használtam mensi előtt (előbb jött meg, nem értettem, miért, mert sose szokott, és terhességi teszt nem volt otthon, így gondoltam, kipróbálom, jóstesztnek), totál pozitív volt (mint ovukor, szal 2 erős csík). Másnap megjött. Azt hittem, hogy akkor LH problémám lesz, és magas akkor is, amikor nem kéne, de ma voltam hormonvizsgálaton, és teljesen normális. Esetleg tapasztalat, ötletek, hogy miért volt ilyen magas az LH mensi előtt?
2009. júl. 6. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Rendesen megjött, úgy mint máskor? Mert ha nem, lehetsz terhes. Kicsi rá az esély, de lehet. Ezek szerint ismered a "jósteszt" elméletét.
2009. júl. 6. 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, hogy rendesen megjött-e... Amúgy se sok, és nem is tart sokáig, most talán még kevesebb volt, nem múlt el a hasszurka, sőt, tegnap olyan hasszurkám volt, mint még soha életemben, nem oldalt, hanem középen fájt. Szerinted csináljak egy tesztet? Az a baj, hogy olyan nevetségesnek érzem magam a negatív teszt előtt ülve. Nem sokszor csináltam, 3x másfél év alatt, de mindig azt éreztem, hogy "hogy is gondolhattam mást". A fura az volt, hogy előbb jött, és ez a szokatlan alhasi fájdalom.
2009. júl. 6. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mennyivel előbb jött meg, szabályos-e máskor, szedsz-e v.mit?( Szerintem a jósteszt hülyeség.)
2009. júl. 6. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:
4 nappal, máskor teljesen szabályos, 27 napos (szal a 23. napon jött meg). Én is hajlok rá, hogy hülyeség, de akkor meg tényleg az LH-t kellett jeleznie, aminek meg mensi előtt nem kéne ennyinek lenni, és a mai eredményeim szerint nem is magas. Ja, ez pénteken volt. Tehát a pénteki LH teszt Pé-kori LH csúcsot mutatott, a mai labor meg normál LH-t. Na mindegy, azért köszi nektek.
2009. júl. 6. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy értem, nem megbízható. Mutathat +-at akkor is ,ha az, meg akkor is , ha nem. Én tesztelnék később, legfeljebb hülyének érzem magam.
2009. júl. 6. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:

én voltam ugy terhes régen hogy megjöt minden honapban 3 napra, nem is kicsit.. napi kb 3 tamponnal és nem is tudtam hogy terhes vagyok. a mostani görbém fura de terhes nem vagyok, a 23. napra jött, napi egy tamponnal..

[link]

2009. júl. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!