Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félek szedni Clostit, mivel...

Félek szedni Clostit, mivel lehetne a peteérést serkenteni?

Figyelt kérdés

Az orvos szerint nincs peteérésem, pedig az ovuteszt és a görbém alapján van. Jövő hónaptól kezdeném a Clostit, napi 2x1-et, de félek tőle kicsit. Barátcserjét szedek, de mivel segíthetném még a petéimet? Valami peteérés serkentő növény vagy bármi más van? Minden ötlet és tanács érdekel.

A Tsh-mat és a prolaktin szintemet rendbe hozták gyógyszerrel, a többi értékem jó.

2012. jún. 20. 08:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért félsz?? Ha akarsz babát igazán, akkor szeded, és nem hagyod hogy eluralkodjon rajtad a félelem. Én is szedtem, és lett babám, és nem féltem, csak nagyon akartam!
2012. jún. 20. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Terheléses inzulint néztek? FSH-d, LH-d mennyi?
2012. jún. 20. 09:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Fsh-Lh a doki szerint teljesen jó. Bromot és Letroxot szedek, a doki most csökkentette az adagot mert 1 ciklus alatt szépen helyre álltak az értékeim. Terheléses vérvételre most megyek majd, úgyhogy ezt még nem tudom, de mondta az orvos hogy ha van egy pici gáz is akkor kapom a Metet.

Azért félek a Clostitól mert nagyon sokat olvastam róla és sokaknak cisztát csinált, meg sokan már a második 3 hónapos "kúrát" csinálták és úgy sem sikerült nekik, meg félek hogy nem fog használni és akkor a doki szerint jön az átjárhatósági, na attól meg aztán végképp félek. Így gondoltam, hogy ha el is kezdem szedni a Clostit, szednék mellé valami jó kis peteérés serkentőt, valami gyógynövényt vagy bármit hogy tuttira sikerüljön a baba.

Már 1 éve próbálkozunk, úgy érzem magam mint egy rákos beteg, eddig soha nem volt semmi bajom az évi 1 megfázáson kívül, most meg marék szám eszem a gyógyszereket, hetente orvoshoz járok meg vérvételekre, rettenetesen nyomasztó és ez még csak 2 hónapja megy, mi lesz ha még fél év múlva sem sikerül a baba... Nagyon félek!

2012. jún. 20. 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
első vagyok. Ne félj, és semmiféle ilyet NE olvass! Az agy, ami befolyásol mindent. Ha hiszed, hogy segít és sikerülni fog, nem hagyod hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtad, akkor minden rendben lesz!! Nem lesz semmi gond, szedd nyugodtan! Nekem az ország 3.legjobb nőgyógyásza van, és nekem is voltak aggályaim ennek kapcsán, de mondta: a ciszták nem ez miatt nem alakulnak ki! Mielőbbi sikeres babavárást kívánok!
2012. jún. 20. 09:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a bíztatást, igyekszem pozitívan hozzáállni. Szerencsém van, mert egy híres lombikos az orvosom, bízom benne nagyon, de néha már megrémiszt ez a sok gyógyszer meg hát amiket olvasok... Lehet tényleg jobb lenne ha nem is olvasnék semmit. :)

2012. jún. 20. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:

én is szedtem mindkétszer mikor gyereket akartunk és mindkétszer segített, jött a gyerek.

a bromot is szedtem amúgy én is.

2012. jún. 20. 13:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jól hangzik. És elsőre sikerült a Clostival? Vagy csak késöbbi hónapokban?
2012. jún. 20. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:

az első gyereknél (igaz akkor 24 éves voltam, fiatal)

4 hónap után, a másodiknál (31 évesen) már 8 hónap kellett.

de nekem teljesen rendszertelen volt a ciklusom, először azt is rendbe kellett tenni, meg a bromot is kellett a prolaktin miatt.

de mondok valamit!!! most figyelj! a harmadikkal vagyok várandós (most vagyok 37 éves) és semmit sem szedtem! se closti, se bromo, se semmi. csak úgy jött! na? ezt fejtsd meg! ja és mivel nem görcsöltünk rá, mivel nem is akartuk nem volt stressz, hőmérőzés, számolgatás,van peteérés, nincs? stb.

sok sikert!

2012. jún. 21. 10:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! :) És gratulálok a gyerekekhez! :) Igen, érdekes, van egy ismerősöm akiknek lombikkal sikerült az első baba, a második meg spontán sikerült, nem is számítottak rá mindamellett, hogy szerettek volna.
2012. jún. 21. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!