Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek sikerült babásodni,4-5...

Akiknek sikerült babásodni,4-5 nappal az elmaradt mensi előtt már érzetetek valamit?

Figyelt kérdés

PÉ előtt egy nappal és utána egy nappal voltunk együtt, tehát épp jókor.

Nekem amúgy soha semmilyen különleges érzésem nincs, mielőtt megjön, se hasszurka, se görcsölés, semmi, nulla. Na jó, egy dolog, enyhe mellfeszülés, amit most is érzek, de semmi egyebet... Vagy 4-5 nappal egy esetleges elmaradt mensi előtt még nem is kéne éreznem semmit?

Tudom, tök gyökér a kérdés, de úgy reménykedem... :)

2012. jún. 19. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
állandóan zabálhatnékom volt
2012. jún. 19. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem első tünetem a nemvárt napja környékén jelentkezett, mellfeszülés. Pedig előtte soha nem volt semmilyen menszi tünetem. Ez lett gyanús, teszteltem, mivel késett, és pozitív lett a teszt. 2,5 éve szültem, azóta viszont van mellfeszülésem menszi előtt.
2012. jún. 19. 16:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Első: óh, az nálam alap anélkül is, hogy terhes lennék :) Köszi a válaszod!
2012. jún. 19. 16:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Második: köszi

Végre valaki, akinek szintén nem szokott semmi tünete lenni a mensi előtt, talán még nem is találkoztam rajtad kívül ilyennel... A PÉ-t szoktad érzeni? Mert azt viszont én nagyon, űberdurva hasszurka!

2012. jún. 19. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Szoktam érezni, folyás+hasszurka. (2.)
2012. jún. 19. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is mindig enni akartam.
2012. jún. 19. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Én éreztem. Barna pecsételésem volt és mindjárt megjön érzésem. Már el is sirattam a babát, hogy megint nem jött össze, de aztán csak nem jött meg, csak nem jött meg.
2012. jún. 19. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem minden ugy alakult majdnem mint mensi előtt.

Annyi volt most hogy száraz voltam. Mensi előtt bő krémes folyásom szokott lenni, ami most elmaradt. Ez volt csak furcsa. Nemvárt előtt 2 nappal halvány pozitív lett a tesztem.

2012. jún. 19. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem teljesen ugyanolyan érzésem volt mint menzi előtt,még tampont is raktam fel aznap mikor görcsöltem.vártam vártam de csak nem jött meg,azóta a babámat várom,még 3 hét elvileg...

37hkm

2012. jún. 19. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!