Akiknek sikerült babásodni,4-5 nappal az elmaradt mensi előtt már érzetetek valamit?
PÉ előtt egy nappal és utána egy nappal voltunk együtt, tehát épp jókor.
Nekem amúgy soha semmilyen különleges érzésem nincs, mielőtt megjön, se hasszurka, se görcsölés, semmi, nulla. Na jó, egy dolog, enyhe mellfeszülés, amit most is érzek, de semmi egyebet... Vagy 4-5 nappal egy esetleges elmaradt mensi előtt még nem is kéne éreznem semmit?
Tudom, tök gyökér a kérdés, de úgy reménykedem... :)
Második: köszi
Végre valaki, akinek szintén nem szokott semmi tünete lenni a mensi előtt, talán még nem is találkoztam rajtad kívül ilyennel... A PÉ-t szoktad érzeni? Mert azt viszont én nagyon, űberdurva hasszurka!
Szia
Nekem minden ugy alakult majdnem mint mensi előtt.
Annyi volt most hogy száraz voltam. Mensi előtt bő krémes folyásom szokott lenni, ami most elmaradt. Ez volt csak furcsa. Nemvárt előtt 2 nappal halvány pozitív lett a tesztem.
nekem teljesen ugyanolyan érzésem volt mint menzi előtt,még tampont is raktam fel aznap mikor görcsöltem.vártam vártam de csak nem jött meg,azóta a babámat várom,még 3 hét elvileg...
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!