Mit csináljak, hogy ne legyen cisztám?
Ez nem választás kérdése. :) Ha az lenne, én sem kérnék. :) Én PCOS-es és IR-es vagyok, de sokféle ciszta van, lásd: [link]
Ha Te is PCOS-sel küzdesz, akkor keresd a hármas kezelést:
www.pco-szindroma.hu
www.azendietam.hu
Preventa 105 víz csökkentett deutérium tartalmú, ezt szokták ajánlani bár nem tudom hol van cisztád.
1-es voltam.
" hatóanyag alkalmazására épülő eljárás megoldást kínál a daganatos betegségek megelőzésére és gyógyítására. Az eljárás daganatellenes hatékonysága igazolt, és bizonyítottan nincs káros mellékhatása." - ez a víz, amit javasoltál.
A teherbeesés témakörben leginkább petefészek cisztát tudok elképzelni. A petefészek ciszta nem daganat. Hanem meg nem repedt tüsző. A kettő két különböző dolog.
Kedves 4-es!
Azért bátorkodtam ezt írni mert édesanyámnak ezt a vizet javasolták petefészek cisztára, és néhány hét múlva felszívódott. Nem mondom hogy nem jön vissza időnként de a tüneteket jobban visszatudja evvel szorítani.
Különben tisztában vagyok avval is hogy egy ciszta lehet jó és rosszindulatú is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!