A mellbimbo udvarom széle barna és a mellemen vannak fehér pötyök, ez lehet terhesség jel?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 19:13
1/15 anonim válasza:
Persze,ezek elég tipikus jelek.Mikorra nem várod?
2/15 A kérdező kommentje:
igazábol nekem mostmult el egy hete a mensim de ezk a tüneteim vannak meg haspuffadás,37.4 a hőm
2009. júl. 5. 19:18
3/15 anonim válasza:
Szia bizony ám!
Lehet terhességi jel én abból már tudtam,hogy terhes vagyok
a hormonok miatt lesznek rajta a fehér mirigyek!
Nekem a mai napig ilyenek csak már egyre nagyobb a cicim és a mellbimbóim is megnőttek!Csinálj egy tesztet szorítok szia!
4/15 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet mindenképp,a magas hő is babára utal,persze ha nem délutáni hőmérés.
5/15 A kérdező kommentje:
nem, reggeli
2009. júl. 5. 19:27
7/15 anonim válasza:
Szerintem is gyorsan tesztelj, inkább reggeli vizeletből!!!
Várt baba volna?
8/15 A kérdező kommentje:
igen,pedig csak 1 hónapja probálkozzunk:)
2009. júl. 5. 19:45
9/15 anonim válasza:
Ne éld bele még nagyon nehogy csalódás legyen a vége, de azért gondolj arra, hogy vannak még csodák, nekünk a második hónapban jött össze!
10/15 A kérdező kommentje:
nekem már ezis csoda mert a doki aztmondta 90%hogy nem lehet babám
2009. júl. 5. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!