Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a görbémről? Ez...

Mit gondoltok a görbémről? Ez az állanó 37,1 mintha karót nyelt volna. Nem barnázom, pedig előtte szoktam, holnapra nem várom.

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 18. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Viszont esett a hőd.
2012. jún. 18. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Annyit, hogy magasabb az alaphőd és korábban volt az ovud, mint amiket görbéket látni szoktam. Ez eddig nem biztos, hogy baj,(bár a mensi előtti barnázás utalhat valamilyen hormonproblémára) csak ezt látom rajta. Meg még, hogy holnap van a nem vártad. Az, hogy most nincs barnázás, mindenképp jó
2012. jún. 18. 12:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Voltam endokinál, és a menszim 3. napján kell menjek hormonvizsgálatra...kíváncsi leszek az eredményekre, mert egy éve nem akar jönni a babym. Köszönöm a választ..( Szóval te figyeled a ciklusaimat? :):)) Üdv.
2012. jún. 18. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem a tiedre gondoltam :) Hanem úgy általában írtam, hogy egy "átlagos" ciklushoz viszonyítva.

Az jó, ha már jársz dokihoz, "valami" tényleg lehet, de szerintem könnyen orvosolni fogja majd a doki, mert peteérésed van, ez látszik és az már jó jel.

2012. jún. 18. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
és akár ez a hónap se esélytelen, ami eddig látszik belőle
2012. jún. 18. 12:46
 6/7 A kérdező kommentje:
okk, köszi szépen a választ, nagyon nagyon várjuk már, mert nem vagyok fiatal...
2012. jún. 18. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem túl magas az alaphőd. Lehet, hogy pajzsmirigyeddel van gond. Majd kiderül a vérvételből.
2012. jún. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!