Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a teherbeesés...

Mennyi az esélye a teherbeesésnek a megszakitásos modszerrel?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 28. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Esély van rá, de minimális.
2008. ápr. 28. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok baba fogant már ezzel a módszerrel.Válassz inkább más védekezést.
2008. ápr. 28. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:

én amikor abbahagytam a gyógyszer szedését, várni akartunk pár hónapot és megszakítással védekeztünk.hát az első gyógyszermentes hónapban már terhes is lette, :D

27 hetes kismama

2008. ápr. 28. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen egyénfüggő. Nekem bevált a megszakításos módszer, de lehet hogy azért mert eleve van vmi gond, ami miatt nem eshetek teherbe. Inkább védekezzetek, ha nem akarsz babát még.
2008. ápr. 28. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100 %. Biztosan tudom, így lettem babás: 32 hetesek vagyunk és mindketten boldogok a baba miatt.
2008. ápr. 28. 23:10
 6/6 anonim válasza:

nos ha számokba nézzük vegyük így teszem fel 1% az esélye akkor ha számoljuk minnél többször csinállod annál nagyobb a kockázat ez idáig a gyakorlatba is így van de gondolj bele elvileg a 100-adik alkalommnál akkor már 100%

Ezért inkább ez ember függő. Függ töletek és az életmódotoktól. ha a számokat nézzük csak 2 a biztos a 0- és a 100% a többi voltaképp 50 mert vagy igen vagy nem. A megszakításos ill naptári módszer csak azoknak akik már stabil kapcsolatban élnek és eltudják tartani a babájukat tini korban ez még nem szerencsés legalább 3 ember élete mehet emiatt tönkre. használjatok gumit vagy tabletát az szinte 100% (99%) csak nem szabad elfelejtenni bevenni vagy tudni kell jol felhelyezni. ha nem birtok magatokkal (néha azért elöfordulhat XD) mindig legyen nállatok esemény utáni tabletta. 72 óra van ráírva de jobb minél elöbb. Ó és még 1 jó módszer ne itt beszéld meg ezeket mert nem mindig kapsz igazán megbizhato választ helyette bárki akiben megbizol: anya apa nagyszülő barátok tanárok a lényeg h ne szégyeld a valoságba megkérdezni

2010. jún. 15. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!