Milyen gyógyszer a Siofor? Ajánlott szedni olyanoknak akik babát akarnak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 20:19
1/5 anonim válasza:
A Siofor cukorbetegeknek van, vagy csak magában vagy inzulinnal kombinálva szedik, attol fuggoen, milyen mértéku a cukor.
Tehát semmiképp sem ajánlott, csak terhességi cukor esetén írja fel az orvos.
2/5 A kérdező kommentje:
mi is így tudjuk. Nőgyógyász írta hogy szedjem míg nem maradok terhes
2009. júl. 4. 21:48
3/5 anonim válasza:
rákerestem, és olyat találtam, hogy a PCO kezelésében is használják, mivel ennek a betegségnek az egyik tunete az inzulín-rezisztencia, és a gyogyszer az inzulin felhasználását segíti elo.
a siofor ( hatoanyaga metformin) - "A meddőségi kezelésben kifejezett jelentősége ott van, hogy hosszabb ideje tartó szedése mellett magától helyreáll a peteérés, vagy kisebb dózisú stimulálásra van szükség."
Remélem, segítettem.
4/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget
2009. júl. 5. 10:41
5/5 ritus92 válasza:
Szia. nekem is a nőgyogyász ezt irta fel peteeres problémákra. ugyhogy létezzik ilyen énis kiváncsian várom. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!