Betegen sikeres lehet a babaproject?
Kb. 6 napja volt ovulációm. Tegnap elkezdett fájni a torkom estére hőemelkedésem volt ( legmagasabb 38,2), ami csak reggelre múlt el. Lázam már nincs, de gennyes torokgyulladásom van. 3 hónapja vitamint szedek, 3 hete letettem a cigit is. Teljesen egészségesen élek. 2 éve még megfázva sem voltam.
Elég rosszkor jött ez a betegség! :(
Szintetek van még esélyünk, hogy sikeres lesz ez a hónap?
Persze, hogy van!
Sok sikert!
De azért ne törj össze, ha nem jön össze ez a hónap, pár hónap alatt össze fog jönni.
A vitaminokat a párod is szedheti (+egészséges élet), hiszen az ő szervezetét is fel kell turbózni. De ezek, mire kifejtik a hatásukat kb 3 hónap.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek. Igazából a beágyazódás aggaszt. Első próbálkozás után volt 4 pozitív tesztem, utána 4 negatív. Nem tapadt meg. :( azóta szedek terhes vitamint és azóta még hasonló sem történt. Összetörni nem fogok, remélem. :( ez lenne a 4 "sikertelen" hónap. Csak aggaszt, hogy a betegség legyengít annyira, hogy megint egy spontán ab. lesz a vége. :(
De azért köszi a bíztató vàlaszokat. Eddig még nem is reménykedtem. Biztosra vettem az újabb kudarcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!