Raknátok fel terhes hőgörbéket?
Figyelt kérdés
leírnátok majd azt is hogy hanyadik hónapba sikerűlt?hol mértétek és milyen hőmérővel?esetleg ha valaki ivott teát vagy vitamint szedett?2012. jún. 14. 15:01
1/5 anonim válasza:
Itt, a példagörbék között elég sok hőgörbét találsz.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) gratula!
2012. jún. 14. 20:38
4/5 anonim válasza:
szval az ovuláció elötti nap leesik a hó, aznap pedig felszökik???????
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Az 1. válaszoló vagyok.
Ma nekem is sikerült végre egy pozitívat tesztelni! Nálam nem volt kiugró a hő, csak utólag látszik, h honnan indult el felfelé. Nekem 3dolog segített a jó időzítésben. Az dokim, az ovuteszt, és az ovus görcs (amit amúgy életemben másodszor éreztem). 9. hónapban jött össze. És mi előző ciklusban méhpempőt ettünk a férjemmel. Érdemes utánaolvsni. Szerintem segített ez is, de persze nem lehet tudni.
A hőmet a nyelvem alatt mértem, digitálissal. (A digitálist csipogás után is bent kell még tartani, mert 3-5perc alatt éri el a végleges értéket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!