Ha tegnap szeretkeztünk, de még csak ma van tojásfehérjés nyák, attól még megmaradnak azok a tegnapi spermiumok?
Ha esetleg erre járna valaki, megírom: nem lett baba ebben a hónapban. Nem tudományos amit most írok, de szerintem csak akkor életképesek a spemiumok több napig is, ha megfelelő a közeg, tehát ha már a termékeny napokban van a nő.
Mi szerda reggel voltunk együtt, csütörtökön kezdett folyásom lenni, ami pénteken és szombaton is tartott. Csak vasárnap reggel tudtunk együttlenni. Ehhez képest 2 hétre jött meg a menzim, és szombat délután éreztem nagyon erős menzis görcsöt, akkor lehetett az ovum.
Már sosem fog kiderülni, de sztem ha csütörtökön együttlettünk volna, akkor már kitartottak volna a kiskatonák akár szombat délutánig is, de csütörtök előtt még "mostohák" voltak számukra a körülmények ott bent.
Hátha valakinek tanulságos lesz a sztorim.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!