Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Ez pozitív?

Csibucka kérdése:

Szerintetek? Ez pozitív?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 13. 21:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Gratulálok, szép pozitív!

Kérünk képet a következő tesztről is, jóóóóó????

2012. jún. 14. 09:53
 12/23 anonim ***** válasza:
ajjj,de mennyire irigyellek!!!! mi is második hónapja próbálkozunk, 18-án kellene megjönnie a NEMvártnak... tegnap negatívat teszteltem... annyira izgulok, remélem csak korai volt... de nem érzek semmit sajnos... neked voltak tüneteid??? mennyivel korábban teszteltél mensi előtt? ajjj, mondj el mindent!!! még egyszer GRATULÁLOK neked! :)
2012. jún. 14. 09:56
 13/23 anonim ***** válasza:

Tuti pozitív! Az enyém ennél is halványabb volt.

22 hkm

2012. jún. 14. 09:58
 14/23 A kérdező kommentje:

Persze NANÁ hogy teszek fel majd képeket a következőről:)

Zsófi:

Jajj,hát megmondom őszintén h 5 évig szedtem fogamzásgátlót,és 2 hónapja hagytam abba...és elkezdtünk próbálkozni....már most juniusban többször volt hányingerem,meg sokat fájt a derekam....de úgy voltam vele biztos a sok munka miatt,meg a sok állás miatt,hisz fodrász vagyok:)

Most Június 10.én kellett volna ugye megjönnie,de előtte nem teszteltem egyszer sem,mert nem akartam már rágörcsölni,de aznap mikor meg kellett volna jönnie voltak jobb oldalt pici szrukáló érzéseim,és azthittem h meg fog jönni,még 2-3 napig görcsölgetett a hasam,úgy voltam vele,h csak késik majd megjön,mert éreztem h hasonló ahogy szokott fájni,de már elgondolkodtam h kéne teszt,de úgy voltam vele majd egy hét múlva próbálkozom,erre tegnap pont egy vendég haját mostam amikor nagyon erősen megszédültem,és egyből az az érzés fogott el h "basszus itt vmi nem stimmel:)" és nem vártam elmentem venni egy tesztet.És ő volt az a teszt amit kitettem:)

2012. jún. 14. 10:34
 15/23 anonim ***** válasza:

A halványan pozitív is pozitív :) Gratulálok, persze én is teszteltem vagy 5x mire elhittem. Az első annyira halvány lett, hogy negatívnak gondoltam és később a kukában vettem észre, hogy talán még sem az :)

Szuper, hogy ilyen gyorsan összejött! Boldog babavárást!

2012. jún. 14. 11:07
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi,bízzunk benne hogy a következő erősebb lesz,de majd hozom a képet:)

Köszi kedves vagy :)

2012. jún. 14. 11:18
 17/23 A kérdező kommentje:

[link]

Mit gondoltok,ez a terhesvitamin elegendő lenne számomra?

Emellett szedek c-vitamint,és MgB6-ot,és Calcium pezsgőtablettát.

Hm? :)

2012. jún. 14. 11:28
 18/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)))))))))))

Csináltam még 2 tesztet,és mindkettő erős pozitív lett:))))

Annyira boldog vagyok:))))))

Délután feltöltöm a fotót a tesztekről:)

puszi

2012. jún. 15. 13:10
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia! Gratula ismét.

Én is a Hipp Natalt szedem. Nem szedek mást mellé, illetve mostmár a MagneB6-ot keményedésre. Én szeretem mert természetes, és finom. (Bár íze kicsit megváltozik az utolsó napra, de szerintem elég mesterséges anyag van a világunkban ahhoz, hogy amit csak tudunk kiküszöböljünk.)

2012. jún. 15. 15:50
 20/23 anonim ***** válasza:

nagyon-nagyon gratulálok neked!!! köszi az infókat, nálam meg a remény hal meg utoljára... :S

nekem a gyógyszerész a femibiont mondta a legkorszerűbbnek, de szerintem ezt kismamája válogatja... még előző hónapban elkezdtem a gravidát, de attól éhgyomorra jó erős hányingerem lett, úgyhogy ebben a hónapban már csak multit meg folsavat szedek, hogy jól felkészüljön a szervezetem :) válaszd ami szimpatikusabb, sok különbség nem igazán van! jajj és még egyszer nagyon gratulálok, a többieknek meg velem együtt kitartás!!!

2012. jún. 15. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!