Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szúrkálgat a jobb petefészkem,...

Szúrkálgat a jobb petefészkem, nem érzek semmi különöset, bár néha a hasam is fájdogál. Régóta szeretnénk babát. LEHET, HOGY Ő AZ?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 09:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Szerintem a halvány pozitív nagyon jó jel és az hogy fáj a hasad még nem jelent semmi rosszat. Nekem is még mindig fájdogál, de holnap megint doki és UH.

Nagyon drukkolok neked! Orvoshoz mikor mész?

2009. júl. 12. 18:09
 22/30 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg igaz 1 napig volt vmi menstruáció szerű, de már vége.Egyébként semmi tünet. Jövő héten doki. Majd ő megmondja mi a helyzet.
2009. júl. 19. 13:24
 23/30 A kérdező kommentje:
Hahó mi volt az orvosnál? Kukucskált vki? :)))
2009. júl. 19. 18:22
 24/30 anonim ***** válasza:

Szia. Az első vagyok. :(

Sajna nekem semmi jó nincs, holnap megyek laporoszkópiára+kaparásra:(

2009. júl. 27. 21:00
 25/30 A kérdező kommentje:
Szia! Most vettem csak észre,hogy jelentkeztél! Sajnálom nagyon ami történt veled.Nálam sok cisztát találtak.Vszínű PCO-s vagyok.Most arra várok,hogy megjöjjön és utána megyek vérvételekre.Mi volt nálad a gond?
2009. aug. 9. 20:14
 26/30 anonim ***** válasza:

Szia! Az előző vagyok. Nekem is PCO-m van, novemberben azzal műtöttek.Most endokrinológushoz készülök emiatt.

Sajna méhen kívüli terhességem volt+ elhalt terhesség a méhben. :( Most pihi aztán 3 hónap múlva lehet újra próbálkozni.

2009. aug. 25. 11:53
 27/30 A kérdező kommentje:
Húúú! Szegényke! Remélem mihamarabb összejön nekünk:) Sok sikert kívánok hozzá neked és jó egészséget! Jelentkezz még kérlek.
2009. aug. 27. 15:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hogy alakulnak a cisztáid?
2009. szept. 24. 20:31
 29/30 A kérdező kommentje:
Szia! Képzeld eltűnőben vannak.Közben mikor mennem kellett ellenőrző UH-ra kiderült, hogy babát várok.Most vagyok 6 hetes pár napos.Csütörtökön megyek újra remélem már lesz szívhang is.Tehát nem PCO, hála Istennek! Veled mi újság?
2009. szept. 28. 20:04
 30/30 A kérdező kommentje:
Van szívhang is :))
2009. okt. 2. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!