A Clostilbegyt "megeszi" a nyálkahártyát?
Csajok, két napja a ciklus 9.napján még 8mm volt a méhem nyálkahártyája, ma meg már a 11.napon csak 6 mm volt.
Mitől csökkent 2 mm-t?
A closti csinálhat ilyet? Vagy a merional????
Mivel lehetne növelni?
Igen, barátnőmnek is elvékonyította!
Nem is értem,hogy miért nem mondja az orvos,hogy szedjél rá valamit, hiszen tudják,hogy lehet ilyen hatása.
Ő elkezdett nagy dózisban e-vitamint szedni, az helyrehozta!
Ne ijedj meg, először vékonynak kell lennie a nyálkahártyának, a jobb beágyazódás miatt, majd a ciklus 2. felében kell lassan fokozatosan megvastagodnia.
Ha már az elején vastag, az nem kedvez a beágyazódásnak. Nekem peteérés után 8 mm volt, a dokim azt mondta, tökéletes.:)
De a 9. napon nem lehet neki vékonyabb,mint a 11. napon!
A nagy dózis napi 800 mg!
Nekünk is Clostyval jött össze és én önszorgalomból ittam a harmadik hónapban egy csésze palástfű teát peteérés utántól(egy csészével)egészen a 14.dpo-ig, meg 400mg-os e-vitamint szedtem, azt már az elejétől pozitív tesztig!!
Abban a hónapban sikerült, és szép vastag, 18mm-es nyálkahártyám lett tőle 5 hetesen!
A doki csodálkozott is, hogy milyen vastag! :)
Még nem késő e-vitamint szedned, sokan írják, hogy elvékonyítja a Closty a méhnyálkahártyát(azt nem tudom miért).
Sok sikert a babához!!
30hkm
Igen, sajna vékonyítja, igyál meg minden este fél-1 dl jó minőségű vörösbort, ciklus 2. felében is, akkor is jó, ső terhességkor is nyugodtan.
Én ezzel vastagítottam lombikos doki tanácsára (akkor nem a closty miatt, hanem, hogy vastag legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!