Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Lehetek terhes?

Szerintetek? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Hétfőre nem vártam, hőm hétfőn és kedden 37, ma 37,1. Tegnap óta barnázgatok. Görcs nincs, enyhe mellfájdalom. Ma reggel negatívat teszteltem.

2012. jún. 13. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, drukkolok!
2012. jún. 13. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbálkozz még tesztelni, hátha két csíkos lesz! ma még csak szerda van úgyhogy lehet belőle két csík még ezen a héten!:)) Ja, és ne csak egy fajta teszttel próbálkozz, sokakat megviccelnek ezek a tesztek.
2012. jún. 13. 09:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Kösz a bíztatást, csak ez a barnázgatás idegesít!
2012. jún. 13. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehetett kései peteérésed és a barnázgatás lehet esetleg a beágyazódástól.várj pár napot még aztán tesztelj!megy a drukk!majd írd meg mi lett a végeredmény!!!
2012. jún. 13. 13:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Peteérésem a 13. napon volt, ma vagyok a 30. napon. Elvileg barnázásom minden mensi előtt volt, de a dokim azt mondta, a peteérés hiánya miatt. Ebben a hónapban clostit szedtem, ami hatott is, ezért nem értem a barnázás okát, a beágyazódást már kicsit későinek tartom.
2012. jún. 13. 15:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló! ma sajna megjött, de majd talán jövő hónapban!!! :-(
2012. jún. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!