"Kapartassam"ki magam, mielott probalkoznank babaval?
Magatol a szotol rosszul vagyok!
Tegnap felhaborodva jottem haza a dokimtol(kulfoldon elunk,csak jelzem,de a doki magyar).Szoval miota szultem(20honapja),a mensim eleg furan "viselkedik",megvan 5napig,es aztan 10napig enyhen barnazgatok.Kisfiamat otthon szultem,es az otthoni dokim fogamzasgatlot akart felirni a problemara,de en nem akartam szedni,mert tervezzuk a tesot.
Na iden januarban terhes lettem(kulfold),de sajnos elveteltem,mutettel fejezodott be.A mensim azota sem valtozott,a barnazgatas maradt.Hormonvizsgalatra kuldott a doki,es tegnap kaptam meg az eredmenyeket...minden a legnagyobb rendben.
Eltelt a harom honap,es a hormonjaim is rendben,gondoltam rakerdezek,lehet-e probalkozni.
Erre a doki:"hat azt barmikor lehet,de nem biztos,hogy megmarad!"...megis hogy mondhat ilyet nekem,aki alig vartam,hogy elteljen a harom honap,es olyan nehezen tettem tul magam a babank elvesztesen...tok bunkosag szerintem.
Es meg megkerdezte,hogy a vetelesnel biztosan rendesen kikapartak?
Mar bocsi,de honnan kene ezt nekem tudni?Ha o megvizsgalt volna missed ab utan 4 hettel,akkor tudna,nem?Korhazban vegeztek a mutetet,nem o csinalta.
De utanna nem vizsgalt meg,mivel nem allja a biztositas,mondtam kifizetem,akkor azt valaszolta,hogy nincs mit nezzen,mert januarban vett mintat a rakszureshez,es minden rendben.
Magyarul tok egeszseges vagyok,megis volt egy missed ab-om.Tudom,nem kell az okat keresni,es mar van egy egeszseges fiam,akiert halas vagyok.De szeretnenk tesot,csak most bizonytalan vagyok,foleg,hogy a doki igy lereagalt.
Ja es a pont az "i"-n az volt,amikor azt mondta,hogy szerinte ki kene magam kapartassam,ha engem zavar a barnazgatas,mert a nyalkahartya,amit kikaparnak,az ugyis visszano.O ezt javasolja,de nem kotelezo,csak "szeretne elultetni a bogarat a fulembe"!!!
Teljesen fel vagyok haborodva.Milyen beteggondozas az ilyen?O is csak talalgat,konkretumot nem mond,olyan felvalrol vett az egesz dolog.
Lehet hulye vagyok,de en nem hallottam meg ilyenrol,hogy valaki csak ugy kikapartatja magat.Vagy csak rosszul fogalmazott,es letezik ilyen?
Segitsetek,kerlek!
Es bocsi a terjedelem miatt,csak ertheto akartam lenni.
Elore is koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!