Terhes lehetek 2 halvány pozi teszt után?
Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Tegnap illetve ma reggel teszteltem, a tegnapit Medi-lab teszttel, a ma reggelit Gabriellel. Mindkettő halvány pozitív lett. Kicsit émelygek és szurkál a köldökömnél, olyan mintha megakar jönni, de mégsem. Szerintetek örülhetünk? Már nagyon várjuk a kis pocaklakót! Mellékelek két képet a tesztekről.
sztem is babát vársz, gratulálok!! :)
21hkm
Köszönöm szépen a gratulációkat, de még mindig nem tudom elhinni, hogy baba lenne és elbízni sem szeretném magam.
Alig bírom kivárni a hétvégét! Ha akkor erősebb pozitív lesz akkor az azt jelenti, hogy szépen fejlődik a baba és tényleg itt van. Remélem igazatok lesz és én is a kismamák táborát erősíthetem.
Megírom majd, hogy mi történt!
Ez pozitív. Szerintem megnyugodhatsz! (Az idegesség nem tesz jót a babónak!)
Vigyázz magadra!
22 hkm
Hát persze! Teljesen egyértelmű:)
Gratulálok és vigyázz magatokra!
Nagyon szépen köszönöm!
Orvoshoz csak 3 hét múlva megyünk, mert akkor már a 8 hetet is betöltöm. Addigra remélem már a kicsi szívdobogását is látni fogja az orvos.
Én is alig bírom kivárni, hogy ne szaladjak a dokihoz, de majd csak eltelik valahogy. Addig is számolgatok visszafele: már csak 2 hét 6 nap, már csak 2 hét 5 nap és így tovább... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!