Nem túl magas a 37.32-es hő?
Én sem értem!Egyáltalán miét mérted meg újra?
Egyszer megméred és ennyi!Attól mert megfordulsz nem lesz magasabb egyáltalán!Ha felállsz meg kimész pisilni esetleg,de attól mert megfordulsz nem!Szerinted én mindig a hőmérővel szemben kelek?
Ha tegnap 36,8 ma meg 37,3 az úgy jó!Nyilván meg volt a peteérésed és szépen fent van a hő!37,5 felett nem normális már szóval nyugi,nincs semmi baj!
Jól van na! Azért nem kell leharapni a fejem. Valószínűleg azért kérdeztem, mert nem tudtam. Te talán úgy születtél, hogy mindent tudtál a hőmérőzésről.
Nyugodt vagyok, csak tudni akartam, mert még sose volt ilyen magas a hőm. Ennyi!
:O Te miről beszélsz?
Hát nem tudom melyikünknek kellene megnyugodnia,ugyanis a te válaszaid hangvétele nyugtalan nem a miénk!
Kérdeztél,válaszoltunk!
Ja és nem,nem úgy születtem,csak nem voltam lusta utána olvasni!;)
A net orrvérzésig tele van,ez a fórum és számtalan másik is,és rendesen orvosok által is le van írva!
Úgy hogy te nyugodjál meg és olvass!Parancsolj:
Biztos neked sem esne jól, ha rögtön támadnának, ha kérdezel valamit. Azt hittem, hogy itt fel lehet úgy tenni kérdést, hogy nem ugranak rögtön neki az embernek. Tapasztalatokra voltam kiváncsi. És nem azért mondom, de ettől függetlenül nem a piros, hanem a zöld kezecskét nyomtam meg.
És azért köszönöm a linkeket, kedves tőled, hogy utánanéztél nekem.
Újra elolvastam a válaszokat,az elsőt és az enyémet is és abszolút nem látok benne semmi bántót!Megkérdezte az első hogy miért lenne magasabb mert megmozdulsz,erre te voltál az,aki fennhangon válaszolt!
Én is leírtam amire kíváncsi voltál,sőt a végén meg is nyugtattalak!Ezen sem tudom mi bántó volt!
Esetleg te voltál/vagy kicsit érzékenyebb hangulatban és úgy is olvasod a válaszokat!Ezért meg ne minket okolj!
Természetesen ki lehet írni öt millió kérdést is,de például ha előtte utána olvasol akkor 4,9 milliót megspórolsz magadnak!
Van még egy linkem a normális és a rendellenes görbék okairól!Itt is láthatod hogy normális a hőd magassága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!