Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leendő kismamik akik júni...

Leendő kismamik akik júni 10-12 felé nem várjátok, hogy álltok? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés

Én ma reggel (vagyis most, mert nekem most van reggel mert éjszakás vagyok) teszteltem egy ilyet:

[link]

a felső munkából hazajövet volt, azon nem láttam csak miután megszáradt. Az alsó ébredés után 3 percen belül jött ki. Hihetek neki, ugye..? :)

2012. jún. 9. 15:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Énis remélem! :)) Nekem szerintem csütörtökön még MAX petezsákot fog látni, de én azért mennék mielőbb, hogy adjon magzatmegtartót ha kell... eddig egész jól birom parázás nélkül.. :)
2012. jún. 12. 15:55
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

20as vagyok.Ma teszteltem,de semmit nem látok rajt!!De még mindig nem jött meg!!Mi lehet ez??Nagyon elkeseredtem!!:(

2012. jún. 16. 07:27
 23/23 A kérdező kommentje:
Szia! Hát, ez elég fura :S De már vagy egy hete késik, nem? :S milyen teszttel teszteltél?
2012. jún. 16. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!