Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet az hogy fáj a...

Mitől lehet az hogy fáj a pisilis? Próbálkozunk a párommal és egyik napról a másikra szinte 5 percenként mentem pisilni, és fáj is gondolom ez nagyon nem jó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínű, valami ferőzést kaphattál. Nem játék, kéne rá szedni valamit, mert a hugyúti fertőzés nagyon rossz tud lenni. Ha már fáj a pisilés, akkor baj van. Szedni kell valami gyulladáscsökkentőt.

Menj el a körzetihez, írni fog gyógyszert.

Ne várj, de addig is sok kamilla teát igyál, az átmossa a veséidet, hólyagodat.

2012. jún. 8. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi oké, az lesz!
2012. jún. 8. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább fel vagy fázva.Ajánlom a sós vízben történő "fürdést"De ha tudsz minél hamarabb fordul orvoshoz, mert ebből vese gyulladás is lehet.Én is így jártam 2 éve.Felfáztam, úgy voltam vele h nem nagy kunszt.Jártam dolgozni stb.Egy hét után éreztem reggel hogy fáj az oldalam(vesém) estére úgy belázasodtam h ügyeletre kerültem.a felfázás nem játék.Orvos!!
2012. jún. 8. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kb 1 éve jártam így először. Szex után mindig megyek pisilni,mert ha baktérium kerülne /pl.nyálból/ a húgycsőnyíláshoz a vizelet kimossa a baktériumot. Kétszer hanyagság/lustaság miatt kihagytam a pisilést meg is lett a baj, másnap mikor először jelentkezett fájdalom pisilés után azt hittem csak nem ittam eleget,de minden egyes alkalommal egyre jobban fájt és hamar megjelent a vér is a vizeletemben. Ez nem játék az orvos ír fel gyógyszert ami szépen kitisztít. Nálam egyből hatott. Nem megyek orvoshoz sosem ha nem /nagyon/ muszáj /ritkán is jelenek meg/ de ebben az esetben nem teketóriázok és nem próbálgatom magamat otthon kezelni. Szóval irány a doki.
2012. jún. 8. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!