Ki nem varja holnapra/holnaputanra? Hogy vagytok? Teszt?
Figyelt kérdés
Nekem holnapra vagy szombatra nem kellene megjonnie.De ma reggel sajnos ugy ebedtem, hogy gorcsol a hasam, mintha meg akarna jonni...:-( Es ma csinaltam egy tesztet ami negativ lett!:-( Valahogy ugy erzem, hogy most se jott ossze. Ti hogy vagytok?2009. júl. 2. 17:46
11/14 anonim válasza:
de jó neked most ha nekem nem jött össze én se fogok semmit csinálni nem érdekel !!! a hőmérőt is kidobom :))
szerintem holnap reggel tesztelhetsz!!! nagyon szoritok!:)))
12/14 anonim válasza:
Szia Én voltam a 3. hozzászóló! Nekem ha nem jön meg holnapután akkor vasárnap vagy hétfőn csinálok egy tesztet. nekem olyan "tüneteim " vannak amiket fentebb említettem!
13/14 anonim válasza:
Én mára-szombatra nem várom.Tünetem semmi.Éjszaka picit fájdogált a hasam alja, de azóta semmi.Majd látjuk.
14/14 anonim válasza:
Nekem holnap kellene (nem) megjönnie, de én már egy hete éreztem tüneteket, és teszteltem tegnapelőtt. Ráadásul nem is reggel, hanem délután, és pozi lett :))
Azért holnap reggel is tesztelek, hogy lássam, erősödik-e a csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!