Tapasztalat gyogyszertől?
Figyelt kérdés
Lányok Norculotot szedtem,2 hétig napi 3X1 abba hagytam rá 3-rom napra meg jött a mensim,amit nem is tudok annak nevezni!! 4-dik napja van meg de barna az egész,és csak csipeg-csöpög mitől lehet ez?? nem lehet hogy közben még szedtem a tabit terhes lettem? segítsetek ez egy őrület!! már nem bírom tovább!!minden jön csak baba nem:((((2009. júl. 2. 16:38
1/3 anonim válasza:
Nyugiiii!! Keresd föl a dokit, aki adta a bogyót!! Ő tud segíteni tutira.
2/3 anonim válasza:
Szerintem az orvost kérdezd meg.Mi a legnagyobb joindulattal sem tudunk távgyogyitani.Nagyon sajnálom.
3/3 anonim válasza:
Tényleg doki, mert ha a gyógyszer előtt teherbeestél, akkor ennél jobban nem is fog megjönni. :) Viszon takkor kérned kell progipótlást, amit terhesen is lehet, Utrogestant vagy Duphastont.
Ha pedig nincs baba, akkor is orvos kell, mert ennyi gyógyszer után sokkal erősebb vérzést kellene produkálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!