Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha multhet hetfon voltam a...

Ha multhet hetfon voltam a parommal, mikor tesztelhetek?

Figyelt kérdés
Elotte nap mult el a menstruaciom. Milligestet szedek akkor este vettem be az elso tabit a szunet utan. Amugy tobb eve szedem.
2012. jún. 6. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha előző nap múlt el a mensid, és csak akkor voltatok együtt... elég necces, mert nem hiszem, h akkor lett volna peteérésed. Sztem várd meg a kövi mensi 1. napját (azaz mikorra várod) és ha 2-3 napot késik, akkor tesztelj. Addig fölösleges, mert ha össze is jött, még nincs annyi bHCG a szervezetedben, h kimutassa a teszt.
2012. jún. 6. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha fogamzásgátlót szedsz, akkor miért feltételezed, hogy teherbe estél?
2012. jún. 6. 11:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert a bevetel utam voltunk egyutt. Kb 2ora mulva es elso szem volt.
2012. jún. 6. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem leszel terhes. Nyugodj meg!
2012. jún. 6. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:
És csak a 7 napos szünetet tartottad? Mert akkor biztos nem lesz gond, akkor is véd.
2012. jún. 6. 13:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Megtartottam a 7 napos szünetet,majd bevettem este 8kor ahogy szoktam. 11kor megszakítással voltunk együtt.
2012. jún. 6. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem mi a probléma. A tabletta a 7 napos szünetben is véd! Nem kell semmi kiegészítő védekezés! Felesleges tesztre költened, nem leszel terhes.
2012. jún. 6. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
De ha több éve szeded még nem volt olyan, h az első tabis napon is együtt legyetek? De am' ha folyton szeded, előírás szerint, akkor véd, és a 7 nap alatt sem lehetsz terhes!
2012. jún. 6. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Én sem értem. Az első 7 napban csak akkor kell kiegészítő védekezés, hogyha akkor kezded el szedni, tehát a megelőző hónapokban nem szedtél fogamzásgátlót. Tehát csak az első hónapban kell, utána már folyamatosan véd, a 7 napos szünetben is, és az első 7 napban is és a többin is.
2012. jún. 6. 15:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Több éve szedem. Csak az előző levél végén kiegészítő védekezés volt. Megtartottam a 7 napos szünetet.Majd a szokott időben este 8kor bevettem az első szemet az új levélből. Éjfél körül pedig a párommal voltam.
2012. jún. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!