Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba miatt magasabb a...

Nini24 kérdése:

Lehet baba miatt magasabb a hőm, mint előző hónapban?

Figyelt kérdés

Mostani hónap:

[link]

Múlt hónap : [link]

Itt az els 36,8-as napomon volt tüszőrepi, Uh-n nézték!

Öszezavaraodott a ciklusom a fogigátló után, és most pont akkor nem mértem a hőmet, mikor a lehetett a pé. Pont akkor lett tele a bakancsom a semmivel :( Lehet, hogy most baba miatt magasabb a hőm, mint előző hónapban? Reggelente émelygek, napközben megmegszésülök, és a pocim, mintha meg akarna jönni. Szerintetek? Járt már valaki így? Hogy ilyen késői pé-ből baba lett? Köszi!

2009. júl. 2. 06:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem tudtad mérni a hődet. Szerintem a 45. és 50. nap között lehetett valamikor a tüszőrepedés, de akkor sajnos nem voltatok együtt. Ajánlom neked az Lh tesztet.Én is most próbáltam ki és így végre sikerült aznap együtt lennünk, amikor volt az ovuláció. De tudod, a remény hal meg utóljára! Megy a drukk!:-)
2009. júl. 2. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Tényleg magasabb a hőd mint az előző hónapban ilyenkor. Jól néz ki a dolog.. :-) Tesztelj egyet!

Drukkolok! (aztán ird meg hogy mi lett az eredmény!)

Sajna nekem még nem jött össze a baba, igy a többi kérdésben nem tudok segiteni.

2009. júl. 2. 09:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Ma leesett 4 tizedet a hőm! Hasam fáj, tegnap már volt egy vérpötty! :( Tehát ennyit erről a hónapról!illetve 2 hónapról! :( Azért köszi nektek a drukkot!
2009. júl. 3. 09:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom!Hidd el sikerülni fog!Próbáltál már valami homeós szert! Mondjuk a barátcserjét? Lehet,hogy az rendbe rakná a ciklusodat. Én is most szereztem be és ha nem sikerül ez a hónap, akkor tuti elkezdem szedni legközelebb!
2009. júl. 4. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!